lørdag 11. april 2015

Summer Lovin'

Hei og god lørdag til alle dere flotte følgerne våre  Det er så hyggelig å jobbe i butikken om dagen! Vi blir glade av å se at innkjøpene vi har gjort denne sesongen faller i smak hos dere. Vi legger mye tid og tanker ned i dette, og derfor blir vi så glade når vi ser at dere er fornøyde. Ingenting er bedre enn når en kunde går ut av butikken med et smil om munnen! (..og en handlepose full av fine godsaker).I går bikket gradestokken 15 grader på det høyeste, og det var sommer i luften. Vi benyttet derfor sjansen til å ta bilder av noen freshe sommerantrekk! Sandra og Marikken ser flotte og sommerlige ut i sine antrekk. Skjorten fra Stenströms er i herlig linkvalitet, noe som gjør den lett og behagelig! I tillegg elsker vi de vårlige fargene. Kjolen til Sandra er fra Samsøe Samsøe og har en utrolig kjekk pris! Denne kommer i to fargevarianter. 

Disse lette strikkgenserene er perfekte til vår/sommer. I tillegg har de en fin pris! Perfekt å knyte over t-skjorten. Genseren kommer i både hvit og lys rosa.
Her ser dere et nærmere bilde av den freshe kjolen til Sandra. Vi elsker den perfekte blåfargen! Denne er feminin og søt - og passer ypperlig til sommerens byturer, båtturer, parkturer..you name it!Marte har på seg en av våre nyankomne T-shirts fra Fleischer Couture - med kul typografi på ryggen! T-skjorten kommer i hvit, blått og rosa. Fargene er enda finere i virkeligheten - virkelig friske! Shortsen er fra Saint Tropez og kommer i hvit, sort og beige. Fin pris - og ikke minst søt og sommerlig!
Igjen - denne strikkegenseren er virkelig et kupp! Funker til de fleste antrekk og er supre i kvaliteten! Kom innom og prøv den selv :-)

Vi håper dere likte dette innlegget og fant litt inspirasjon. Vi holder åpent 9.00 - 16.00 i dag (lørdag).
Håper på å se deg!

Stor klem fra alle oss på Daisy 

Ingen kommentarer: