onsdag 22. april 2015

Butikken fyller 20 år. Det må feires!

Siden oppstarten for tyve år siden har Daisybutikken vært gjennom en utrolig reise, og vi er både takknemlige og ydmyke for at vi får holde på med det vi elsker mest! Det er dere som gjør dette mulig for oss - så tusen, tusen takk! 
En solskinnshistorie..

Daisy har alltid hatt et lidenskapelig forhold til klær, og interessen spiret allerede fra ung alder ettersom hennes mor var i klesbransjen. Helt fra hun var 12 år hjalp hun sin mor både her og der, og senere i livet jobbet hun som butikksjef i flere klesbutikker i Oslo. 

Eventyret om Daisybutikken startet for tyve år siden. På denne tiden hadde Daisy selv små barn, og som hjemmeværende mor hadde hun et sterkt ønske om å bidra med noe. Hun begynte å selge ut vareprøver og secondhand-klær til de minste hjemme fra huset på Riis. Den første vareprøvekolleksjonen var italiensk og besto av nydelige plagg dekorert med små kaniner! Kanskje noen av dere husker? Etterhvert kom det vareprøvekolleksjoner fra merker som Dolce & Gabbana. Kenzo, Donna Karan og Moschino. Dette skulle vise seg å bli en suksess, og ryktet om Daisys utsalg spredde seg raskt rundt om i Oslo. Barna som ble kledd opp av Daisy på den tiden er i dag rundt 20 år. Det synes vi er en veldig hyggelig tanke! 

For 10 år siden utvidet Daisy sortimentet ved å ta inn dameklær. I Mai 2008 flyttet vi inn i butikken på Vinderen. Her følte Daisy endelig at hun endelig hadde kommet hjem. Her holder vi fortsatt til, og det er både fint og surrealistisk å tenke på at det er hele 20 år siden eventyret startet. 

Vi slutter aldri å bli overrasket over hvor mange hyggelige kunder som er innom oss hver eneste dag. Vi blir så glade for å se at folk finner frem til lille oss på Vinderen! Vi er opptatt av å skape et levende og tilfredstillende nærmiljø, og har en visjon om at man skal slippe å dra inn til sentrum hver gang man skal handle. Sammen med alle de andre butikkene her på Vinderen føler vi at vi bidrar til dette. 

De seneste årene har vi vært aktive på sosiale medier, og dette har gitt oss en helt unik mulighet til å kommunisere med kundene våre. Vi bruker mye tid, tanker og energi på innkjøp - og ønsker å tilby det dere vil ha. Derfor blir vi ekstra inspirert når vi ser at dere liker varene i butikken vår! Ved å kommunisere med dere gjennom bloggen, Facebook og Instagram har dette blitt lettere. Det kan jo ikke bli bedre! 

Vi ønsker å gi tilbake til dere, derfor holder vi en aldri så liten feiring i butikken torsdag, fredag og lørdag. Kom innom for spennende tilbud!
Deres skryt, kommentarer og innspill inspirerer oss. Det er moro å gå på jobb hver eneste dag! Så takk til alle våre fine kunder og følgere. Uten dere hadde ikke dette vært mulig. Vi feirer de siste 20 årene - og satser på 20 til!

Ingen kommentarer: