mandag 16. mars 2015

Back to basics..

I år satser vi stort på basictøy! Enkle plagg i rene farger og delikate stoffer er et must i klesskapet. Spesielt i sommerhalvåret er det deilig med slike plagg - som passer like fint til strandshortsen som under blazeren på jobb. 
Denne sesongen har vi hovedsaklig gått til innkjøp av basictøy fra Samsøe Samsøe, Hunkydory og American Vintage. Dette er alle favorittmerker hos oss!
Vi har et stort utvalg av basictøy fra Samsøe Samsøe. Her får du singleter, t-shirts og langermede t-shirts i superbløtt stoff. Herlig mykt mot huden! Basictøyet fra Samsøe finnes i både sort, grått, marine og hvitt. Kom innom oss for å se hele utvalget!Basics fra American Vintage har vært en slager hos oss i flere sesonger, og i år har vi fått inn t-shirts i flere varianter og flertallige farger. 

Over ser dere basics fra Hunkydory. Freshe farger og kule detaljer!Vi håper dere fikk litt inspirasjon fra dette innlegget! Dersom du er på jakt etter det perfekt basictøyet kan vi garantere at du finner noe som faller i smak hos oss :-)

Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: