onsdag 4. februar 2015

Klassisk hverdagsstil med Stenströms

Vi har nettopp fått inn fantastiske skjorter, overdeler og basic-plagg fra svenske Stenströms. Dette merket ble vi så glad i forrige sesong, så vi kunne ikke unngå å skaffe oss varer til våren også ;-)

Vi har kledd opp Marikken i noen av vårens nyheter. ta en titt!
Stenströms er et tradisjonsrikt motehus og er en av de eldste skjorteprodusentene i Skandinavia. De er også offisiell hoffleverandør til det svenske slottet! Tidløs kvalitet og eleganse er stikkord her. Vi elsker blomsterdetaljene på denne skjorten.
V-hals er det perfekte plagget å kombinere med en skjorte. På varmere dager kan man knyte skjorten rundt skuldrene, slik vi har gjort på bildet øverst i dette innlegget. Dette er et supert antrekk til skole eller jobb, men funker også fint til et kafébesøk med en god venninne ♥ Det er vanskelig å slå feil med slike klassiske antrekk..Anvend antrekket sammen med enkle jeans. Over ser du "The Bonn Jean" fra Made In Heaven. Vi har flere farger og modeller fra dette merket - kom innom for å finne din favoritt!

Ellers må vi minne om at du får -10% på et valgfritt plagg dersom du sjekker inn på vår Facebook-side når du handler hos oss. En god deal - synes nå vi :)
Stor klem fra alle oss på Daisy :-)

Ingen kommentarer: