torsdag 11. desember 2014

Tid for smågaver..

Desember er her og vi er inne i en måned fullspekket av anledninger for smågaver. Hos Daisy har vi, som alltid, et variert utvalg av gaveartikler å by på, enten du er på jakt etter en liten oppmerksomhet til vertinnen i et middagsselskap eller du er sjef på jakt etter en liten oppmerksomhet til dine ansatte..

Til deg som ønsker å spare tid i en hektisk førjulstid tar vi gjerne imot forhåndbestillinger som du kan hente i butikken, ferdig pakket i lekkert gavepapir og bånd. Ring oss på 21013355 for nærmere avtale!
Til den lakriselskende mann og kvinne har vi eksklusiv, håndlaget lakris i alle varianter og størrelser. På bildet over ser du årets julelakris med hvit sjokolade dekket av lekkert gulldryss. Flere varianter ser dere her..


Vi får vann i munnen..
Glem ikke å fulle opp lageret med gløgg, te og sjokolader til jul. Hos oss finner du "det beste av det beste" fra gourmetverdenen! Teene fra Harney and Sons kommer i flere sesongvarianter som er perfekte til julekosen..


Fortjener barnehagetantene en ekstra oppmerksomhet til juleavslutningen? Butikken bugner over av deilig badesalt, håndsåper, håndkremer, bodylotions og nydelige smågaver til kvinner. Disse supersøte julesåpene skummer fantastisk i vask og dufter nydelig jul! Veldig fine på baderommet nå i juletiden. En super gave til en som fortjener det :)Mange av dere kjenner de fantastiske produktene fra Prestat fra før, så det er neppe behov for noen lang forklaring. men er du "ny" og lurer litt likevel, kan vi avsløre at disse produktene er av ypperste kvalitet. Prestat er et tradisjonsrikt engelsk sjokolademerke, og lager de nydeligste trøfler og sjokolader. De er også hoffleverandør på slottet i England! En eksklusiv gave til en som virkelig har fortjent det..


Vi håper dere har fått noen fine gaveideer av dette innlegget! Ring gjerne butikken dersom du lurer på noe. Stor juleklem fra Daisyjentene :-)
Ingen kommentarer: