mandag 22. desember 2014

2 dager til jul..

Takk for en strålende helg kjære Daisykunder! Det har vært kjempemoro å kunne være til hjelp nå i førsjulstiden. 
Nå er det bare 2 dager igjen til jul, og vi
 håper juleroen har senket seg og at du har kommet i den rette julestemningen. Vi holder åpent 9-19 både i dag og lille julaften, så om du har litt igjen kan du ta det helt med ro - vi er her for å hjelpe deg!

Vi benytter sjansen til å komme med noen julegavetips til damene. Det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for gave, men forhåpentligvis kan vi gi dere litt inspirasjon!
Bestselgerjakken fra Swims er populær året rundt blant damer i alle aldre. Denne er vanntett, vindtett og er like fin på en regnværsdag om sommeren som en kald dag om vinteren. I tillegg har den en feminin passform og et avtagbart for som gjør jakken meget anvendelig og praktisk. Denne ønsker vi oss til jul!
Barbourjakkene er superfine til vår eller høst. Disse jakkene fikk vi inn for første gang denne sesongen, og vi kan med sikkerhet si at disse er en slager hos damene! 


Hva med et deilig sengetøy? Alle jenter setter vel litt ekstra pris på luksus, og dette sengetøyet gir en eksklusiv og frisk følelse på soverommet. I tillegg er det laget av 100% egyptisk bomull som gjør det mykt som en drøm! Sengetøyene kommer i en lekker gaveeske som tar seg ekstra fint ut under juletreet..

Vi ønsker alle en fortsatt fin jul. Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: