torsdag 6. november 2014

En jeans - 3 antrekk!


I dag har vi hatt en kjempemorsom dag på jobb! Vi har nemlig stylet en av våre favorittjeans fra Made In Heaven på tre forskjellige måter. Jeansen vi snakker om er The Bonn Jean som vi nå har fått inn i blå fløyel. (Vi har også en variant i sort cordfløyel!) 
Denne jeansen er superbløt og komfortabel å gå med. I tillegg ser den smashing ut på de fleste!


Antrekk 1: 


I det første antrekket har vi stylet jeansen sammen med en superfin genser fra Samsøe Samsøe.NB: Denne har vi bare tre eksemplarer igjen av. To stk i medium og en i large. Vi har derimot noen flere inne i en grønn/blå farge.


Kombiner strikkegenseren med en klassisk hvit skjorte som denne fra Van Hausen. Alltid en slager!


Antrekk 2:

Her har vi stylet jeansen med en superbløt skjorte i flanell fra Rails. Disse skjortene har vært bestselgere helt siden i sommer, og er sett på kjendiser som Khloe Kardashian, Heidi Klum, Lea Michelle og Olivia Palermo.
Den hvite t-skjorten fra Alpaca Society koster 498 og holder seg like fin vask etter vask. En favoritt blant våre kunder! Det doble smykket er fra Farmhouse og kommer i både sølv og gull. 
Antrekk 3:

Denne blondegenseren fra InWear er superfin sammen med et rutete skjerf, som dette fra Beck Søndergaard.

Vi håper dette innlegget falt i smak! Legg gjerne igjen en kommentar dersom dette er noe du vil ser mer av. Stor klem fra alle oss på Daisy :-)


Ingen kommentarer: