torsdag 13. november 2014

Den perfekte julekosen..

Det er ingen hemmelighet at vi på Daisy er over gjennomsnittet glad i søtsaker..spesielt i denne fantastiske høytiden som vi nå har foran oss! 

Vi har nettopp fått inn herlige trøfler og sjokolade fra engelske Prestat Ltd. Prestat er en av Londons eldste sjokoladebutikker og har produsert sjokolade siden 1902. Med andre ord har Prestat laget sjokolade i over hundre år! En tradisjonsrik sjokoladeprodusent som vi er stolt av å kunne tilby våre kunder i år. Dette er også Dronningen av Englands favoritt.

Ta en titt på utvalget vårt:Red velvet truffle er inspirert av den ikoniske og høyt elskede kaken fra det sørlige USA, derav navnet. Denne trøffelen består av klassisk melkesjokolade dyppet i rødt bringebærpulver. En perfekt kombinasjon av søtt og syrlig..


Sea salt caramel truffle er en fantastisk trøffelsjokolade med en kjerne av kremet karamell og havsalt samt et skall i 70% kakao. En fryd for smaksløkene! Roald Dahl skrev en gang i sin tid: "I do so adore chocolate truffles, as Prestat makes them" og siktet til nettopp denne sjokoladetrøffelen! 


Pink Marc de Champgane Chocolate Truffles er en sprudlende sjokoladetrøffel som består av både mørk og hvit sjokolade. Dekket med rosa jordbærpulver er dette den perfekte sjokoladen for anledninger som skal feires! Sprett champagnen og server disse fantastiske sjokoladene til noen som fortjener det!


Milk Choclate Thins er sjokoladeplater som smelter på tungen. Vi har fått inn disse to smakene:

Earl Grey: Med smak av Earl Grey te, kakaosmør og bergamotolje. En engelsk klassiker som har vært en av Prestats bestselgere gjennom flere tiår.
Orange og Cardamom Chai: Glatt, fløyelsmyk melkesjokolade fylt med aromatisk appelsin og varm, søt-krydret kardemomme. 
Server gjerne disse sammen med en god te fra Harney and sons!Vi håper dere likte dette innlegget! Om du ønsker at vi skal gjøre klar gaver til deg kan du ringe oss på 21 01 33 55. Da pakker vi inn og gjør alt klart - på den måten trenger du bare komme innom for å hente og betale. Veldig kjekt nå som julestrien nærmer seg..

God torsdag til alle! Stor klem fra Daisyjentene :-)


Ingen kommentarer: