lørdag 11. oktober 2014

Its all about scarfs..
Om vi kjenner kundene våre rett vet vi at mange av dere er noen skikkelig skjerfomaner :-) Vi må vel innrømme at vi er ganske svake for skjerf selv, så begeistringen sto mildt sagt i taket da vi pakket opp en stor levering av nye skjerf fra Beck Søndergaard! Nydelige farger, forskjellige prints og moteriktig design. Her fant alle Daisyjentene hver sin favoritt! Ta en titt selv, kanskje du finner din?

Blått, sort, grått og beige. En spennende og moteriktig kombinasjon av farger. Over ser dere to forskjellige skjerf i disse fargekombinasjonene.
Over ser dere tre forskjellige skjerf med kule mønstre. Det rutete i midten har allerede blitt en skikkelig hit! Det fine skjerfet i rosa og brunt er også helt nydelig på. Prøv selv!Det rosa og blå skjerfet har samme mønster, så her kan du velge fargen som kler deg best. Skjerfet i midten er enkelt, men gjør allikevel mye med antrekket. 

Fant du en favoritt? I så fall er det bare å komme innom butikken for å prøve. Vi kan også sende i posten dersom du bor et stykke unna. Bare ring oss på 21 01 33 55 - så ordner vi resten.

Håper alle har en fin lørdag! Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: