mandag 6. oktober 2014

Hold deg varm i dunjakker fra Ciesse PiuminiDenne uken er det meldt skikkelig ruskevær og gradestokken beveger seg sakte men sikkert nedover. Heldigvis er butikken full av varme ytterplagg, så ingen grunn til fortvilelse! I dag viser vi dere tre modeller vi har inne fra det italienske merket Ciesse Piumini..
Ciesse Piumini er kjent for sin utrolig lette dunkvalitet og skreddersydde passform. Disse jakkene er både solide, varme og ikke minst veldig flatterende! Over ser dere en beige variant. Utrolig delikat farge og superdeilig når snøen begynner å falle..


Denne modellen er super til deg som liker en litt kortere modell. Et fint alternativ til tenåringen i huset! Kragen er av pels fra vaskebjørn. Denne blå jakken er ekstra lang i modellen. Passer godt om man liker en tidløs og elegant passform! Denne er like fin å slenge over festkjolen som til treningstøyet. Jakken har også praktiske lommer som nesten ikke synes. Allikevel får du plass til nødvendigheter som nøkler og mobil! 

Vi har enda flere modeller inne, korte og lange - både med og uten pels. Flere bilder kommer om litt! 
Vi har et begrenset utvalg av størrelser i hver modell, så hvis du er ute etter en spesiell jakke kan det lønne seg å være tidlig ute. Husk at man får -10% i avslag dersom du sjekker inn på vår Facebookside når du handler hos oss!

Stor klem fra Daisyjentene 
 

Ingen kommentarer: