onsdag 24. september 2014

Onsdag, høst og pels ♥

Brr..i dag har vi drukket kopp etter kopp med te og fått røde roser i kinnene av å gå ute i den friske luften. Nå kan vi med sikkerhet kan si at høsten har ankommet! Heldigvis betyr høst fantastisk høstmote og flertallige muligheter på klesfronten..

Som vi skrev tidligere denne uken er pelsen i motebildet som aldri før, noe vi så i mange av de store motehusenes høstvisninger for 2014. (Alexander McQueen, Roberto Cavalli, Fendi m.m) Dette uunnværlige høst og vinterplagget har blitt en skikkelig klassiker, og i dag har vi lyst til å vise dere denne fantastiske blå jakken laget av lammepels fra Dear Dharma..
Denne synes vi er helt fantastisk, og den blå fargen gjør at du skiller deg litt ut samtidig som fargen er veldig diskré. Daisyjenta Marikken anvender pelsjakken sammen med fantastiske accessoarer fra Edblad og Ikki. Ikki er et nytt klokkemerke som vi nettopp har fått inn i butikken! De kommer i flere varianter, så følg med på bloggen for oppdateringer!


Vi er ikke alene om å ha forelsket oss i denne pelsen fra Dear Dharma..motebloggeren Fashioncherry viste seg nylig med den samme jakken. Ta en titt: Vi elsker hvordan hun kombinerer pelsen med en enkel, sort t-skjorte. Et bevis på at pelsen kan brukes både til fest og hverdags!

Pelsjakken går aldri av moten er et nøkkelplagg i høst og vintergarderoben. Om du ikke er så glad i å bruke pels kan vi glede deg med å si at vi også har en fantastisk fuskepels fra Maison Scotch inne akkurat nå. Den ser slik ut..Nydelige Sandra kombinerer fuskepelsen med skjerf fra Alpaca Society og øredobber fra Farmhouse Design.
Vi ønsker alle en fortsatt fin dag og håper dere ble litt inspirert av dette innlegget. Husk å følg oss på facebook og instagram! Stor klem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer: