mandag 22. september 2014

The faux fur

Pelsen er i motebildet som aldri før, noe vi så i blant annet Alexander McQueen, Roberto Cavalli, Fendi og Versaces høstvisninger for 2014. Dette uunnværlige høst og vinterplagget har blitt en skikkelig klassiker, og i år ser vi mange forskjellige tolkninger av pelsjakken i motebildet. Hos oss på Daisy har vi nettopp fått inn denne fra Maison Scotch: 

Pelsjakken er evig aktuell og er virkelig et nøkkelplagg i høstgarderoben. Er du, som mange andre ikke så glad i å bruke ekte pels, kan vi glede deg med å si at dette er en fuskepels. Vi har virkelig falt pladask for den duse, romantiske fargen på jakken!
Denne jakken passer perfekt nå på høsten, men er også et fint alternativ til boblejakken når vinteren kommer. Selv på vinteren vil man gjerne føle seg litt ekstra fin, noe vi kan garantere at du gjør med denne! I tillegg holder du deg god og varm. Whats not to love?

Om du vil sikre deg en av disse men ikke bor i Oslo kan du ringe oss på 21 01 33 55 så sender vi gjerne i posten. Og for dere som bor i nærheten; husk at man får -10% ved å sjekke inn på vår facebook-side når dere handler hos oss.

Fortsatt god mandag til alle 
♥ Stor klem fra Daisyjentene

Ingen kommentarer: