søndag 21. september 2014

Beauty corner..

Hos oss på Daisy er det først og fremst klær og gaveartikler som står i fokus, men vi har også et knippe skjønnhetsprodukter inne som vi gjerne vil fortelle dere om! Fra Zoya har vi nylig fått inn enda flere lekre negleakkfarger i tillegg til en helt ny pleiende leppefarge som har fått navnet "Hot Lips". Disse kommer i flere forskjellige nyanser, så her kan du finne akkurat din match! Vi har selv prøvd disse og kan ikke gjøre annet enn å skryte dem opp i skyende. Disse fukter og gir en utrolig fin farge samtidig!

Neglelakkene fra Zoya er blant de beste vi har prøvd, og vi føler oss heldige som får selge disse i butikken! Disse er frie for en haug med kjemikalier som gjør at de lukter mindre og kan brukes av allergikere. Tommel opp!
Maya facial water mist er et skikkelig must-have for travle damer på farten. Facial mist gir en deilig dusj til et trøtt eller ufresht ansikt og gir masse fukt til huden! Denne vidundersprayen har fått kastet lovord etter seg av respekterte make-up artister, profilerte kjendiser og et flertall bloggere. Dette er blant annet Caroline Berg Eriksens favoritt!


Denne kommer også i en reisestørrelse som er praktisk å ha i vesken.

Vi håper alle har hatt en koselig søndag så langt. Vi lader opp batteriene til en ny og spennende arbeidsuke! Følg med på bloggen til uken - vi har nemlig fått inn så utrolig mye fint den siste tiden at vi nesten svimler hver gang vi kommer på jobb. Vi gleder oss til å vise dere alt!

Stor klem fra Daisyjentene 
 

Ingen kommentarer: