tirsdag 19. august 2014

Søtt angorasett fra By Timo ♥

Vi vet at det kanskje er litt i tidligste laget for angorastrikk i August, men vi klarer allikvel ikke dy oss med å legge ut de nydelige angoraskjerfene- og luene fra By TiMo som akkurat har kommet inn døren. Høstmånedene er rett rundt hjørnet, og før du vet ordet av det faller bladene av trærne og det blir tid for å pakke seg inn i deilige høstklær.(Klikk på bildet for større versjon)

Disse skjerfene kommer med matchende luer i lys pudderrosa, lyseblå og burgunder. Disse blir fine å krype inn i når den første høstkulda kommer! Vi har spesielt falt for den lyseblå fargen. Denne er  helt nydelig å kombinere med andre nyanser av blått, som f.eks strikkejakken fra Gestuz som Pernille har på seg til høyre.

Husk at dere får 10% på den dyreste varen hver gang dere handler hos oss dersom dere liker oss på facebook. Da trenger dere bare å sjekke inn hos oss med check-in funksjonen og vips - så har du spart litt penger! Gøy for oss og gøy for deg.

Vi gleder oss til å vise dere flere høstnyheter i tiden fremover, og håper dere også følger oss på Instagram. Der heter vi @daisyvinderen.

Ha en fortsatt fin tirsdag 
♥ Stor klem fra Daisyjentene


Ingen kommentarer: