tirsdag 5. august 2014

August - velkommen skal du være

Hei til alle våre flotte følgere! Nå har det gått en liten stund siden forrige blogginnlegg, men nå er vi tilbake for fullt. Ferien er over for de fleste av oss, og hverdagen sniker seg sakte men sikkert tilbake. Og godt er det! Vi gleder oss til den kommende sesongen og ser frem til en superkoselig høst..

August er den store tilbake-på-skole/jobb-måneden for de fleste, og en tid der mange gjerne vil freshe opp garderoben litt..det skjønner vi godt, for høstmoten er jo så fantastisk! 


Vi har fått inn utrolig mye fint i butikken den siste tiden, og i dag knipset vi litt bilder av noen av nyhetene...håper dere liker det!Her ser dere Pernille i vår superpopulære blazer fra Hunkydory. Denne er innersvinget bak og gir en utrolig feminin passform. Gullknappene gir blazeren et sofistikert preg. Vi elsker denne! Prisen ligger på 2799,-Her ser dere Pernille og Sandra i nyheter fra svenske Stenströms og skjørt fra By TiMo. Disse har vi nå fått inn i mange nye høstfarger! Sandra har på seg en olablå variant, og Pernille har på seg klassikeren i sort.
Denne skjorten er også fra svenske Stenströms og har en utrolig fin fasong. Skjørtet er fra Saint Tropez og koster 249,-
Se på disse fine jentene da :) Det er ikke vrient å ta fine bilder av fine klær når man har så flotte modeller!


Det var dagens bildeboom! Sånn blir det når vi har så mye vi vil vise dere. Følg med på Facebook og Instagram, der oppdaterer vi alltid. Vi ønsker alle en herlig uke ♥ Stor klem fra Daisyjentene

Ingen kommentarer: