fredag 13. juni 2014

♥ Sommeravslutning og gavetips

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og snart er det tid for årets sommeravslutninger. På denne tiden av året får vi ofte besøk av kunder som er på utkikk etter en avslutningsgave til en klasseforstander, barnehagetante og lignende. Derfor har vi satt sammen et innlegg med et knippe gavetips til dere!Disse kubelysene fra Lene Bjerre kommer i forskjellige størrelser og har vært superpopulære den seneste tiden. Lysene koster 29, 69, 99 eller 199 avhengig av størrelse. En superfin gave og gi bort  Vi ordner selvfølgelig med lekker gaveinnpakning!


Lysene våre fra Voluspa har også vært en kundefavoritt. Gode dufter og et spesielt design gir en liten følelse av luksus. Utrolig koselig å både gi bort og få! Er dere flere som skal spleise, så hadde det kanskje vært en idé med et bokstavsmykke fra Syster P? En personlig gave som garantert faller i smak hos damene!Teene våre fra Harney and Sons har et dekorativt utseende og finnes i mange forskjellige smaker. Vårt nyeste tilskudd i te-familien er denne organiske ingefær-teen. En flott gave til te-elskeren! Vi har også disse Håndsåpene fra Provence, med lukt av rose.


Her ser dere forskjellige produkter til hjemmet fra Durance. Dette vet vi faller i smak hos damene 
♥ til høyre ser dere kubelys og te pakket inn sammen.

Vi kunne fortsatt å vist dere flotte gaveideer i en evighet, men her har dere i hvert fall et lite utvalg. Kom innom oss og ta en titt, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Vi holder åpent 09-18 mandag til fredag og 09-16 på lørdager. Klem fra oss 


Ingen kommentarer: