onsdag 14. mai 2014

Striper på nasjonaldagen?


Hei og hopp! I dag er det bare 3 dager til 17.Mai - årets fineste dag! Om du er en av dem som ikke skal gå i bunad har vi supre alternativer til deg her på Daisy. Striper og maritime detaljer er i vinden som aldri før, og kombinert med en 17.Mai sløyfe og pene sko er plaggene fra Petit Bateu perfekt for deg som vil være pyntet og samtidig trendy på nasjonaldagen!
Over ser dere Sandra i en Blazer fra Petit Bateu, shorts fra InWear og en basic t-shirt fra Alpaca Society. Denne blazeren passer like fint over en hvit kjole! Vi har også mange forskjellige 17.mai sløyfer fra Den lille prikken over i'en.

Her har nydelige Christine på seg en kjole fra Petit Bateu med et feminint snitt og snøring i livet. Denne er utrolig lekker til både ballerinasko og høye hæler! Flotte Sandra har på seg selskapskjørt fra By TiMo og en langermet overdel fra Petit Bateu.

Kanskje noe av dette kan være til inspirasjon om du enda ikke har kjøpt antrekk til den store dagen? Fortvil ikke, kom innom så hjelper vi deg gjerne! Vi holder åpent fra 9 - 18 i morgen og på fredag 

Onsdagsklem til dere!


Ingen kommentarer: