onsdag 21. mai 2014

Kjøp et smykke som betyr noe ♥


Hos oss på Daisy har vi nettopp fått inn fantastiske smykker fra Voss Foundation. Smykkene koster  398,- for sølv og 498,- for gull og har en symbolsk betydning. Mer om dette kan dere lese under bildene!

Inntektene fra salget av sølvsmykkene går til Voss Foundations arbeid.Nijili-stjernen
Samburu-kvinner pynter seg med et lite stjerne-smykke i pannen. Smykket er et minne om Venus som de i følge sagnet en dag skal reise tilbake til. De lokale skikkene, kulturen og de fargerike smykkene i Nord-Kenya inspirerte den norske smykkedesigneren Trine Ditlevsen til å designe denne spesielle Nijili-stjernen. 

Kvinner og barn går flere kilometer hver dag for å hente vann til sine familier. Inntektene fra salget av smykkene går til Voss Foundations arbeid med å skaffe rent drikkevann til mennesker i Afrika sør for Sahara. 
Water is Life
Water is Life-armbåndet er inspirert av barna i landsbyen Swari i Nord-Kenya og designet av Tanya Ross. Inntektene fra salget går til Voss Foundation og bidrar til at kvinner og barn får en lettere hverdag i sitt daglige slit med å hente vann. 

We have to talk about water - Water is Life
We have to dream about water - Water is Life
Without water there is no life. 
Begge smykkene/armbåndene kommer i både gull og sølv. Kjøp et smykke i gave til en venninne, en mor, en søster eller deg selv. Kjøp et smykke som betyr noe 
  ♥


Ingen kommentarer: