torsdag 23. januar 2014

Vårskjerfene fra Holzweiler er her..

Tommelen opp for norsk design! Nå har de populære Holzweilerskjerfene kommet i nye og freshe vårutgaver. Kolleksjonen er bedre enn noen gang og det er umulig å velge seg ut bare en favoritt. 

Nederst i innlegget har vi lastet opp bilder av alle de nye skjerfene, slik at du selv kan avgjøre hvilket du liker best. Legg gjerne igjen en kommentar med hvilke skjerf du tror litt ekstra på. ;-)
Inspirasjon fra Holzweilers lookbook til hvordan du kan style silkeskjerfene denne sesongen. 
Det er bare fantasien som setter grenser.. 
Neckscarfet er mer trendy enn noen gang. Her med en feminin styling i duse pastelltoner. 
Delikate aquafarger er alltid lekkert når vi går mot vår og sommer. Her har du det ultimate jeansskjerfet, som har uendelig med bruksmuligheter.. 
Modellen ovenfor har på seg silkevarianten av modellen "Pilestredet corners", med motiver fra Pilestredet i Oslo.
Det samme designet kommer også i ren ull (på bildet) og cashmere/silke (kvadratisk modell med fynser). 
Monstere er det store hos Holzweiler denne våren, her ser du "Sneek peeky pastel".  
"Geometric stripe" er superlekkert til jeans og bidrar til litt vårlig friskhet med sine oransje trekanter. 
"Lazy pink dapper"  har allerede pekt seg ut som en bestselger hos oss på Vinderen.  
"Abandoned wall" - mursteinsveggen med sjel i! Legg merke til detaljene i dette skjerfet, historien til et gammelt bygg kan være ganske spennende. 
"Slippers black stripe" er skjerfet for deg som trenger en liten dash av neongul i garderoben. Kjempefint til grått, sort, hvitt, rosa og blått, med andre ord - et skjerf med mange kombinsjonsmuligheter! Dette designet kommer også i silke.  Mål: 150x150 cm. 
"Abandoned white" passer for deg som er på jakt etter et nøytralt skjerf som ikke blir kjedelig. Dette går til det meste!
"Monster" dette supersøte neckscarfet med monster på får deg garantert til å smile litt ekstra i hverdagen. Fin rundt håndleddet, halsen eller i håret. Mål: 50x50 cm. 
"Abandoned lilac" er utvilsomt et av de vakreste skjerfene denne sesongen. Fargespillet og mønsteret i dette er bare helt uslåelig! 
Rock opp antrekket med "Black mirrors" ! Neoninnslagene i dette skjefet gjør at dette blir annet enn kjedelig. 
Du har sikkert fått med deg at Holzweiler har satset stort på silkeskjerf den siste tiden. Denne sesongen er de mer aktualelle enn noen gang. Her ser du et av Maria Skappels favorittskjerf "Toucan" med vintageinspirert papegøyemotiv på. Str. 50x50 (neckscarf). 
Her ser du silkeskjerfet "Pink garden night" som modellen har på seg øverst i innlegget. Dette designet kommer både som neckscarf og i 100x100 cm (vanlig størrelse for silkeskjerfene). 

Ingen kommentarer: