fredag 17. januar 2014

Petit Bateau - motebloggernes favoritt!

Det fortsetter å strømme på med nyheter! Akkurat nå pakker vi opp kartonger med vårlige fristelser til dame fra franske Petit Bateau. Daisy er en av de få butikkene i landet som fører dette merket til dame, derfor er vi litt ekstra stolte av å vise frem den fine vårkolleksjonen som nå har begynt å komme inn hos oss.  
Bildet er lånt fra bloggen til dyktige Camilla. 
Vi er ikke alene om å like Petit Bateau. De siste årene har merket også blitt løftet opp som motebloggernes favoritt. Både Camilla Pihl og Maria Skappel Holzweiler har ved flere anledninger blogget om den gule regnfrakken og den stripete genseren som dere ser avbildet i dette innlegget. 
Maria er bare vakker i sin Petit Bateau-genser. Denne hvite modellen med blå striper ventes inn om kort tid. Bildet er lånt fra mariaskappel.no
Marineblått og gull går rett hjem hos oss. Denne genseren var en bestselger hos oss forrige sesong. Her ser dere Sandra kombinere den med vårens TiMo-skjørt i en delikat aquafarge, som vi ser frem til å matche med solbrune ben til sommeren. 
Striper og vår slår feil! Christine har her på seg en superfeminin, stripete kjole med dekorativ sløyfe i livet. Sandra matcher fint i samme stil ikledd bloggernes favorittgenser og en offwhite selskapsutgave av det populære TiMo-skjørtet. 

Velkommen vår - vi vet at du ikke er langt unna! ;-)

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hei!
Hvor mye koster regnfrakken? Er det forskjellige typer?

Mvh. Kristin.

Daisy sa...

Hei Kristin! :-) Så hyggelig at du liker regnfrakken. Det er kun en modell og den kommer kun i gult. Priser ligger på 1499 om jeg ikke husker feil ;-)