mandag 30. desember 2013

Nyttårsstemning hos Daisy..

Har du nyttårsantrekket klart, eller drømmer du om noe nytt til den store kvelden? Fortvil ikke, hos Daisy holder vi nyttårsåpent i morgen fra 09.00-14.00. Vi har akkurat pakket opp et utvalg av superlekre kjoler fra Bruuns Bazaar som er perfekte å innvie det nye året i!

Denne blåsorte kjolen med kort arm kan pyntes opp og ned etter anleding og behov. Her ser du vakre Rikke kledd for fest med et machende statementkjede fra Joy Design til. 
Denne flotte silkekjolen med rutemønster er også et lekkert alternativ til nyttårskvelden. Her med et par enkle øredobber med matchende, blå sten fra Farmhouse Design. 
Til deg som er på jakt etter en komfortabel kjole med arm er denne marineblå varinten et must. I tillegg til et godt snitt og fine detaljer har denne kjolen en formidabel stretchkvalitet. Her ser du den med et lekkert statementkjede i gull og perler fra Joy Design. 
Sist, men ikke minst, glem ikke en liten oppmerksomhet til vertinnen dersom du er invitert bort i nyttårsselskap. Hos Daisy har vi et stort utvalg av deilige, håndlagde lakriser og sjokoladetrøfler som garantert vil falle i smak. 

Riktig godt nyttår alle sammen, vi gleder oss til et gjensyn i 2014! :-)

Ps. 2. januar holder butikken stengt pga. varetelling. Fredag 3. er vi tilbake igjen for fullt med vanlige åpningstider (09.00-18.00). 

Ingen kommentarer: