torsdag 5. desember 2013

Kalenderluke nr. 5..

Tusen takk for en herlig onsdag, og for super respons på julekalenderen vår! Håper alle som fikk sikret seg Holzweilerskjerf og Catyaluer i dag får glede av de, enten de ble tatt i bruk med en gang, eller de ender opp innpakket under årets juletre. Vi er så takknemlige for å ha verdens beste kunder hos oss på Vinderen, dere inspirerer og motiverer oss til å fortsette å gjøre nye og spennende ting!
Vi fortsetter julekalenderen i samme stil og kjører i gang et nytt tilbud for 5. desember. I Daisykalenderens femte luke gir vi deg -20% på alle skjorter og bluser til dame, samt alle pendresser til gutta fra Pascal. Pentøy er noe vi alle har bruk for i julemåneden og det er aldri dumt å være tidlig ute..;-)
Det nærmer seg 2. søndag i advent og julen er her før vi aner det. Vi minner om at vi utvider våre åpningstider i desember, slik at det skal bli enklere for deg å gjøre unna julehandelen når det passer best for deg. 

Vi holder åpent: alle hverdager 09.00-19.00, lørdager 09.00-17.00 og søndager 13.00-17.00. Velkommen til oss for en hyggelig julehandel!

Ingen kommentarer: