onsdag 20. november 2013

Varme burgundernyheter..

I dag har det vært klart og deilig vintervær på Vinderen. Mens solen skinner benytter vi anledningen til å ta noen bilder av de siste nyhetene som har kommet inn den siste tiden. Her viser Sandra frem en flott, burgunderfarget versjon av den superpopulære "May-kjolen" med dekorativ drapering i front. Kjolen er laget av den fineste babyalpaca fra Peru og er like komfortabel som den er varm. Denne modellen er meget kledelig og har et snitt som passer de aller fleste! ;-)

For å holde på varmen i kulda kombinerer Sandra kjolen med et lekkert alpacaskjerf i samme farge. Skjerfet har dekorative frynser i begge ender og gir den søte kjolen et litt røffere uttrykk.  
Disse vakre øredobbene med stein i samme burgundertone setter prikken over ièn på antrekket. Utsmykningen på disse treffer oss midt i hjertet og står på ønskelisten i flere farger.
Det nærmer seg førjulstid og ukene fremover er fulle av anledninger til å pynte seg litt ekstra. Topp festantrekket med denne lekre toscanaskinnkåpen fra Dear Dharma, så er du en festkledd diva på null komma niks! ;-)

Ingen kommentarer: