onsdag 27. november 2013

-30% rabatt på utvalgte høst- og vintervarer!

Daisy har nå plukket ut et utvalg av sesongens varer som hun har satt med med -30% rabatt. Her ser dere Christine og Sandra i to eksemplarer fra stativet. Begge har på seg hver sin deilige, offwhite ullgenser perfekt for kalde vinterdager. Christine er ikledd en høyhalset modell fra Cusommade med hullemønster, denne finnes nå igjen i str. M og L. Sandra har på seg en lekker variant fra Hunkydory med flettemønster som nå finnes i str. L og XL (finnes også i burgunder i str. M, L og XL). 
Pris før kr. 1199, nå kr. 839. 
Disse flotte ullgenserne med stjernemotiv fra Hunkydory får du også på -30% akkuarat nå. Supre julepresenter! Genseren finnes i fargekombinasjonene mørkegrå/burgunder (str. S, M, XL) og i marine/burgunder (str.XS, S, XL). 
Disse fluffy ulltoppene fra norske Ulldahl er perfekte når du vil pynte deg litt i førjulstiden. Finnes i fargene beige (str. XS, S, M, L) og sort (XS, S, M, L). 

Vi har også fått inn masse lekre vareprøver til dame til 100, 200, 300 og 500 kroner som er verdt å se nærmere på. Ta turen innom oss og gjør noen supre førjulskupp! 

Ingen kommentarer: