mandag 21. oktober 2013

Varm i kroppen, varm om hjertet..

Nå har vi fått inn denne herlige strikkegenseren i børstet alpacaull fra norske Alpaca Society. Vi elsker den friske fargen og bruker den gjerne som kjole til tykke strømpebukser og skoletter. Sandra kombinerer den her med Holzweilerskjerfet "Kasopi", designet av tidligere supermodell og administrerende direktør for naturreservatet "Nanofasa Conversation Trust", Alexandra Ørbeck Nilssen.
Bildet er lånt fra Dagavisen.no
Du har kanskje hørt om samarbeidet mellom Holzweiler og Alexandra før, for deg som ikke kjenner historen kan vi fortelle at Alexandra har designet flere skjerf for Holzweiler med motiver fra det afrikanske miljøet. Overskuddet fra salget av "Alexandra-skjerfene" går direkte til reservatet som bidrar til å skape et bærekraftig økosystem i Namibia. 
Bildet er lånt fra Holzweiler.no
Skjerfet som Sandra har på seg over og som Alexandra har rundt hodet her, er et fotografi av en eldre, afrikansk kvinne. Vi forelsket oss i både damen og skjerfet ved første øyekast og lar henne gjerne være fargeklatten i høstgarderoben vår.. 
Fikk du også lyst å freshe opp garderoben med et fargerikt skjerf, klikk deg innom nettbutikken vår hos Miinto og bestill en liten mandagsgave til deg selv.

Ingen kommentarer: