tirsdag 1. oktober 2013

Oktoberklar i Alpaca Society!

Oktober er her og været levner liten tvil om at høsten har kommet for å bli. Til tross for at det er høstferie denne uken holder vi både butikk og blogg oppdatert for deg. I dag viser vi noen nyheter fra Alpaca Socitey som varmer godt i høstkulda. Nora har her på seg en blekrosa genser i børstet alpacaull, sorte stretchjeans fra Genetic Denim og et koksgrått alpacaskjerf med frynser.  
De vakre øredobbene fra Farmhouse Design er perfekte i kombinasjon med høstens deilige strikkeplagg. Nora har her på seg et forgyldt par med rosenquarts som gir dette avslappede antrekket en elegant vri. 
Christine falt pladask for denne offwhite cardiganjakken, som også laget av børstet alpacaull. Vi elsker kontrasten med de brune knappene som gjenopptas i det mørkebrune alpacaskjerfet. Med høsten kommer også jordfargene tilbake, noe vi Daisyjenter er veldig klare for!
Grå er Sandras favorittfarge denne sesongen, gjerne i alle nyanser! Her har hun på seg en lysegrå alpacajakke i ribbestrikk, vårt koksgrå favorittskjerf med frynser og jeans fra 2nd Day. Vi kombinerer gjerne flere nyanser av samme farge i samme antrekk for å skape mer kontrast og dybde.. ;-)
Her ser dere hvordan jakken er lukket, med en dekorativ krage i halsen. 
Sandra er også en trofast tilhenger av øredobbene fra Farmhouse Design. Til dagens antrekk anvender hun disse forgylde hengeøredobbene med grå sten. Vi liker accessoarer som passer uansett antrekk og anledning - disse er en sikker vinner på tilbehørsfronten om du skulle trenge litt fornyelse i smykkeskrinet. 

Riktig god tirsdag og høstferieuke. Håper vi sees en av dagene!:-)

Ingen kommentarer: