torsdag 24. oktober 2013

Et hemmelig designprosjekt..

Endelig kan vi slippe nyheten om et hemmlig designprosjekt, som vi har ventet så lenge på å dele med dere. Du har kanskje sett bilder fra den store eventen til Holzweiler Agency som fant sted tidligere denne uken, der bloggerne Maria Skappel Holzweiler, Celine Aagaard, AnnaBel Rosendahl og Marianne Theodorsen var hovedpersonene.
Disse fire inspirerende damene har i samarbeid med Holzweiler Agenturer designet sitt eget print til et silkeskjerf og et silke- og cashmereskjerf som kommer i butikk til uken. Det spennende med dette designprosjektet er at damene har fått "frie tøyler" til å lage det uttrykket som de føler representerer deres personlige stil og resultatet har overgått alle forventninger!!!

Scroll deg nedover og bli litt bedre kjent med designerne;-)
Celine er sjefsredaktør i fashionmagasinet Stylemag og er også kjent som motebloggeren "Hippie,hippie milkshake". Celine representerer i denne firkløveren den "klassiske" som med sine rammer i sort, hvitt og gull oppnår et minimalistisk og stilrent uttrykk som er veldig representativt for motebildet både denne og neste sesong. 
Annabel er innkjøpsbloggeren med kjærlighet for prints. Skjerfet hennes er inspirert av bandanaprinten som hun brukte da hun var liten. Annabels skjerf er sammensatt at tre ulike mønstre: bandanaprinten, leopardmønster og ruter. Hun har også det eneste stort/hvite skjerfet i kolleksjonen, et trekk som vi også ser mye av i trendbildet akkurat nå. 
Marianne Theodorsen, også kjent som "Styledevil". Marianne jobber for mothuset Høyer og blogger om mote både i inn- og utland. Med sitt fargerike hår og særegne stil er det vel kanskje også naturlig at Marianne representerer det mest lekne skjerfet i kolleksjonen. Gjør deg klar for prikker, turkis og spennende mønstre!
Sist, men ikke minst har vi modell, kunster, blogger og Holzweiler-kone, Maria Skappel. På bloggen sin "mariaskappel.no" skriver hun følgende om sitt skjerf "Jeg er veldig opptatt av kontraster, det røffe og enkle og det interessante som oppstår når noe flatt transformeres til 3D eller når 3D gjøres flatt. I dette tilfellet har jeg lekt med revet papir som jeg har fotograftert og overført til print på det flotteste silkeskjerf". 
Ble du også inspirert av disse fire flotte designerne og fikk lyst på et skjerf? Ring oss på 21013355 eller kom innom for å sette deg opp på venteliste. Skjerfene ventes inn i neste uke og blir levert i tre ulike størrelser, 50x50 (neckscarf), 100x100 i silke og 150x150 i cashmere. 

Tusen takk til Maria Skappel og Holzweiler.no for lån av bilder!

Ingen kommentarer: