søndag 15. september 2013

Flere høstfristelser har ankommet Daisy..

Markedsdagene er nå over for denne gang og vi håper at alle dere som var innom oss i helgen er fornøyde med sine kjøp, enten det ble noen nyheter til høstgarderoben eller det resulterte i vareprøvekupp til barna.

Det er utrolig gøy og givende å være Daisyjente på jobb om dagen - vi gleder oss allerede til en ny arbeidsdag i morgen! I mellomtiden viser vi deg noen nye høstfavoritter som akkurat har ankommet butikken, scroll deg nedover og nyt søndagen inne i ruskeværet! :-)
Pernille har på seg høstens kuleste collegegenser med teksten "Rebels love Dean"fra Maison Scotch og  skjerfet "Bruerberg zebra" fra Holzweiler. 
Sandra har på seg samme genser i lysegrå, sorte coated jeans fra 2nd Day og skjerfet "Spring twig".  
Kathinka viser her frem en nyankommet strikket favoritt med tøffe hulledetaljer fra Hunkydory. Hun matcher genseren med Holzweilerskjerfet "Bruerberg rope grey" og en åleskinnsclutch i samme grønnfarge fra Beck Søndergaard.  
Anniken har på seg sorte stretchjeans fra 2nd Day, genser med hjertemotiv fra Saint Tropez og skjerfet "A silent moment stripe" fra Holzweiler. 
Her ser dere Gullmira i en av høstens favorittgensere i sort/hvitt med tøffe skinndetaljer på armene fra Maison Scotch, hun matcher den med skjerfet "Tiger white" fra Holzweiler. 
Nora er ikledd en av høstens deiligste basicgensere fra 2nd Day med signaturlogoen på brystet. Også hun matcher antrekket med et av de populære Holzweilerskjerfene, her ser dere henne et av våre absolutte favorittskjerf denne høsten "A silent moment".

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere vareutvalget i vår online nettbutikk hos Miinto. På grunn av stor pågang rundt markedsdagene har vi dessverre ikke fått lagt inn alle nyhetene enda. Ser du noe du liker som du ikke finner online? Send oss en mail til daisy@daisyshop.no så hjelper vi deg med saken! ;-)  

3 kommentarer:

Anonym sa...

så utrolig fine dere er jenter! wow!!!:)

Daisy sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar, søte du, hvem du enn nå er?!:-) Ønsker deg en flott søndag! <3

Unknown sa...

Her var det mye lekkert ja, som alltid hos dere:))