tirsdag 3. september 2013

Høstens kjolefavoritt fra TiMo..

Til alle som har lagt sin elsk på TiMoskjørtene - vi har en kjole dere vil elske! TiMo-designer Tine Molatt har denne sesongen også designet en kjole i den samme tynne, elastiske ullkvaliteten, som gjerne får bli en del av våre høstgarderober. Her har vi fått enda mer av det vi er så glade i. Komfort møter eleganse i ett enkelt plagg. Kjolen kommer i en nydelig, melert burgunderfarge og i klassisk koksgrå. To kjempefine nyanser - perfekt for høsten!  

På bildet over ser dere Pernille kombinere sin favoritt med et pudderfarget skjerf i babyalpaca fra Alpaca Society og en matchende, burgunderfarget åleskinnslommebok fra Beck Søndergaard.
Sandra viser her den koksgrå kjolen med skjerfet "A silent moment" fra Holzweiler til. Motivet på skjerfet er et fotografi fra deres nærmiljø på vakre Lysaker Brygge.

Riktig fin tirsdag alle sammen! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har du den grå i M?
Kan du i tilfelle holde av så kommer jeg på lørdag, eller i morgen hvis jeg må komme før :-)

Daisy sa...

Hei, vi er dessverre utsolgt for kjolen i M (begge farger), men har bestilt inn en ny levering som kommer i oktober. Følg med, så kanskje du rekker å få kapret deg en da:-) Ha en fin søndagskveld!

Trine sa...

Hei! Får dere inn igjen kjolen i burgunder i str s?