tirsdag 24. september 2013

Funklende paljettnyheter fra Gestuz..

Paljettskjørt Gestuz kr. 1299. 
I går kom det trillende inn en eske full av funklende paljettnyheter i butikken. Her ser dere Sandra, vår paljettjente nummer en, i et rålekkert paljettskjørt i sort fra Gestuz. Siden det ikke er helg riktig enda, styler hun det ned med en mørkegrønn cashmeregenser fra Dear Dharma, skjerf fra Holzweiler i modellen "Zebra grey"og sorte, tette strømpebukser. Skjørtet er også superfint til bluse og pumps til litt mer pyntende anledninger. Et plagg med mange muligheter, med andre ord..
Paljettjakke Gestuz kr. 1699.  
Vi har også fått inn en supertøff "bomberjacket"i samme stil. Her ser dere den med en hvit t-skjorte med flaggermusprint og verdens beste sorte stretchbukser fra Genetic Denim, må prøves! For å sette prikken over ièn på antrekket matcher vi med en åleskinnsclutch fra Beck Søndergaard og øredobber med grønn sten fra Farmhouse Design.
T-skjorte med flaggermusmotiv Gestuz kr. 349. 
Nå håper vi at dere er like klare som oss for en festsesong spekket med med paljetter og glamour?! Tips: Kombiner gjerne paljetter med klassiske basics til hverdags når du føler å pynte opp en vanlig, grå tirsdag - det får fart på både humøret og selvfølelsen! ;-)

Ingen kommentarer: