tirsdag 4. desember 2012

Daisyjentene på åpningen av Baker Hansen..

Miriam i cardigan fra Alpaca Society, lue fra Alpaca Society og skjerf fra Kashmina.  Christine har på seg strikket genser med flettemønster fra Alpaca Society, skjerf fra Beck Søndergaard og lue fra Alpaca Society. 
I dag har Daisyjentene vært på åpningen av det nye senteret på Vinderen og dagens kaffepause ble lagt til nyåpnede Baker Hansen
Vi er så utrolig glad for alle de koselige kafeene som spretter opp i nærområdet og er glad for at stadig flere kommer til Vinderen for handel og hygge. 
Miriam og Sandra i nydelige cashmeregensere og skjerf fra Kashmina. 
De spreke hvetegressdamene kom innom oss med smaksprøver og inspirerte oss til litt sunnhet mellom alle pepperkakene og julegløggen. 
Mulig vi må innom for en daglig dose fremover;-)
Baker Hansens supersjef, Anja, var superfornøyd med åpningen og gleder seg til å servere sunn og god mat til alle sine kunder. 
Vi pakket oss like gjerne inn i eksklusiv varme fra topp til tå da vi skulle besøke våre gode naboer. Ute er det iskaldt og da er det bare en ting som gjelder: superbløt og varm CASHMERE! Plaggene finner du her, den perfekte julegave til en du er glad i!

Ingen kommentarer: