onsdag 18. april 2012

Bli SOMMERKLAR med superfood fra Pukka..

Er du blant dem som har lyst til å gå ned et par kilo før sommeren, eller kanskje du rett og slett vil bli flinkere til å ta vare på deg selv. Ved siden av trening og et sunt kosthold anbefaler vi Pukka superfood.Vi har nå tatt inn et utvalg av forskjellige produkter som skal bidra til vektreduksjon og rensing av kroppen.

Aloe Vera juice
                   Pukka Aloevera juice nærer og renser mage-og tarmsystemet. Den gir vialitet til hud, hår og negler og styrker kroppens utskilling av avfallsstoffer. Øker opptaket av næringsstoffer og utnyttelsen av gunstige stoffer i maten og beskytter mot skadelige substanser. Juicen er laget av det innerste i bladene, noe som gjør at den blir mer konsentrert og effektfull, uten å irritere tarmen.

Spirulina
Pukka spirulina gir deg energi, styrker utholdenheten, regulerer vekten, demper sult og stabiliserer blodsukkernivået. Algen øker aminosyre og proteinnivået, bygger energi og styrker utholdenheten. Nyttig tilskudd ved nedbrytbare sykdommer. Reduserer Candida og betennelser i kroppen. Kan også ha en gunstig effekt på hormonbalansen i kroppen.

Weight Balance
Pukka Weight Balance passer til de med ugjevn vekt, variabelt blodsukkernivå, insulinresistens, søthunger og væskeansamlinger i kroppen. Produktet hjelper med å dempe søtsuget, redusere appetitten og forbedre fordøyelsen (seaweed, spirulina og grønn te).  

Clean Greens
Pukka Clean Greens er en unik høykonsentrert blanding av urter, grønnsaker, alger og mineraler. Et perfekt produkt for deg som ønsker å forbedre fordøyelsen, få bedre hud og økt velvære. De som opplever stressplager, ledd- og muskelsmerter kan få en forbedring. Innholdet i produktet nærer samtidig som det gir detox/avgifter blod og lever. Reduserer acne, betennelser og forbedrer huden.

I dag ser dere flotte Nina som var innom Daisy og fant seg et sommerfriskt antrekk i oransje og hvitt. (Bukser fra Custommade og tunika fra 120% Lino). Nina falt også umiddeltbart for de nye superfoodproduktene og kjøpte med seg både Aloe Vera juice og spirulina fra Pukka. Vi håper at du vil få stor glede av både antrekket og supermaten i månedene som kommer!

Ingen kommentarer: