mandag 6. februar 2012

En sneak peak fra Copenhagen fashion fair..

I helgen har Daisys datter, Tonje, og hennes kusine, Teddy, vært på moteuken i København. Til vår store glede har de hatt med seg kamera og tatt noen bilder som vi har fått lov til å dele med våre blogglesere. 
Her ser dere søte Tonje, sammen med Anne Kindem, som har det norske agenturet for Beck Søndergaard. 
Den enorme messehallen "Gallery" fylt til randen av skandinaviske merker. Rene motemekkaet!
Her ser dere et utvalg av hva vi kan vente oss fra Beck Søndergaard til høsten. De har også satset stort på vesker i alle slags farger. Jo, mer farge, dess bedre.. 
Man skulle kanskje tro at stjernetrenden hadde gitt seg, men den ser ut til å forsette også langt inn i neste sesong, noe Daisyjentene er veldig glade for, ettersom vi elsker stjerneskjerf. 
I tillegg til å besøke standen til Beck Søndergaard, var Tonje og Teddy også innom kjente merker som Custommade, 2nd Day, Petit Batau og Muubaa, som forøvrig kommer med noen nydelige skinnjakker hvert øyeblikk. 

Etter et besøk på messen var det middag på anerkjente Pate Pate i Kødbyen som sto for tur, restauranten regnes for å være Københavns svar på New Yorks trendy meetpacking District. Jentene anbefaler virkelig et besøk her ved neste tur til Køben. Et stort pluss er også beliggenheten, som kun er fem minutters gange fra Hovedbanegården og tivoliet. 

Vi takker så mye for inspirasjonen og gleder oss til disse herlige varene kommer i butikk. Vi ønsker alle våre lesere en fantastisk start på den nye uken!

Ingen kommentarer: