onsdag 5. oktober 2011

Vi lader opp til vinteren med Astrid U. Jacobsen

Det er ingen tvil om vi går en ny tid i møte. Høsten har vist seg for lenge siden og om ikke lenge banker kong vinter på døren. Etterhvert som gradene kryper nedover og dagene blir kortere gjelder det å finne glede i de små tingene, la det være koselige inneaktiviteter, fornyelse av høstgarderoben eller kanskje noen morsomme aktiviteter ute i det fri. 
For Astrid U. Jacobsen handler høsten om å bygge seg opp til en ny sesong med ski på beina. Snart ser vi henne konkurrere i løypa sammen med Marit Bjørgen og Therese Johaug. 

Daisy med sine Daisyjenter har alltid vært begeistret for Vinderenjenta Astrid, som alltid er like sunn, smilende og vakker. Det er ingen tvil om at hun har det som skal til for å lykkes både i skiløypa og på andre arenaer. Vi gleder oss stort til å følge med på henne denne vinteren også..   

Det er ikke hver dag Astrid poserer i dressjakke og høye støveletter. I dag har hun byttet ut treningstøyet med siste nytt fra Daisy. Her har hun på seg en tøff dressjakke i tweed fra Inwear (kr. 1799), skjerf fra Alpaca Society (kr. 1550), bukse fra Katrin Uri (kr. 1695) og støveletter fra Apepazza (kr. 1998). I hånden holder hun en supertøff ipad-veske i skinn fra Beck Søndergaard (kr. 999).
I klesveien liker Astrid avslappede strikkeplagg i duse, lyse farger.
 Her har hun på seg en bluse fra Custommade (kr. 1199) og cardigan fra La Fee (kr. 1949).  
Denne herlige strikkejakken fra Alpaca Society (kr. 3750) er herlig å pakke seg inn i etter noen timer med skitrening.  
Mens denne fantastiske pelskåpen fra Anne Kindem (kr. 9999) er helt rå til mer pyntede anledinger, kanskje med et leopardskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699) i halsen? 
Astrids personlige favoritt er denne rålekre dressjakken fra Hoss (kr.3099). 
Her ser dere Astrid i siste nyhet fra Osc Outdoor (kr. 6999), denne jakken skal holde deg varm inntil 30 minusgrader. 

Tusen takk til Astrid som ville tilbringe onsdagen sammen med oss. Vi ønsker henne lykke til med sesongstarten og gleder oss veldig til å følge med gjennom vinteren!

Ingen kommentarer: