onsdag 14. september 2011

Astrid U. Jacobsen viser høstnyheter fra Daisy..

Nå er høsten kommet for fullt. Selv om dagen i dag har bydd på både sol og gode temperaturer er det ingen tvil om at vi går en kjøligere årstid i møte. I dag har vi vært så heldige å ha besøk av Norges skihåp Astrid U. Jacobsen. For Astrid betyr høsten full oppladning til vinteren og skisesongen. Her ser dere henne i en herlig strikkejakke fra Hunkydory (kr. 1998), skjerf fra Beck søndergaard (kr. 699), beige bukser fra Katrin Uri (kr.1589) og tøffe boots fra Apapazza (kr. 2199).
Verken Astrid eller vi har noe i mot å kle oss i dette antrekket nå som høsten er her. Her har hun på seg en herlig jakke fra La fee (kr. 1599) og et skjerf med høstlige fjær på fra Beck Søndergaard (kr. 699).  
Når kulda kommer er det lite som slår ren alpacaull. Her poserer Astrid i vakre nyheter fra Alpaca Society, rosa skjerf (kr.1449) og jakke med skinnbeslag (kr. 2659).
Denne tøffe strikkejakken fra Custommade (kr.1799) er super på kalde høstmorgener, gjerne med et mykt skjerf fra Beck Søndergaard (kr.699) i halsen.
Dette er uten tvil høstens kuleste skinnjakke fra Anne Kindem (kr.7199).

Tusen takk for i dag, Astrid. Det var en sann glede å ha deg på besøk i butikken.Vi ønsker deg og alle våre lesere en herlig onsdag ettermiddag!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Wow, finfint besøk - så gøy!!
Og så flott og sunn hun ser ut, skikkelig Norges-jente det;)

Eeelsker strikkejakkene, det er mitt absolutte favoritt høstplagg... og weeee, digger Beck med stoooore stjerner!! Ønske, ønske!!

Ha en finfin kveld!
Her blir det Greys på opptak fra i går, for i dag har jeg kvelden for meg selv, deilig!! Unger og mann på trening og kamp!!

Klem Line

Daisy sa...

Takk for koselige ord. Ja, besøket var veldig hyggelig. Hun er en flott og sunn jente:-)

Håper at du har hatt en fin helg!
Hilsen Daisyjentene