torsdag 11. august 2011

Bildedryss fra en minneverdig kveld..


I kveld har Daisyjentene vært samlet hos Daisys tidligere kompanjong Margrethe for å titte på vårkolleksjonen til merker som blant annet Mayoral og Retour Jeans. Margrethe har agenturene for begge merkene og åpnet i kveld dørene til sitt eget hjem, hvor hun arrangerte motevisning og grilling for alle hennes kunder rundt om i landet. 



Stemningen var på topp allerde fra vi kom inn dørene. Innledningsvis fikk vi et glass med rosèvin og ble videre guidet til hagen hvor det var duket for et fargesprakende moteshow med visning av vår- og sommerkolleksjonen 2012. Etter visningen fikk vi servert helstekt lam med nydelig tilbehør. På et av bildene ser dere kokken Ismail som tilbereder lammet på tradisjonelt vis. 



Tusen takk for en utrolig hyggelig kveld, Margrethe. Vi har koset oss kjempemasse! Det var så utrolig hyggelig å møte så mange flotte damer med samme interesse og se det flotte showroomet med mengder av inspirerende barneklær. Vi gleder oss til innkjøp av Mayoral og Retour i nærmeste fremtid. 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Oj, så utrolig gøy!
Og veldig gjennomført ser det ut som;)
Nydelig med helstekt lam, mmmmm ♥
Dere får gjøre mye artig i deres bransje gitt, hihi;))

Jeg elsker Mayoral, hadde veldig mye av det da ungene var mindre, FLOTTE klær!

Ha en finfin torsdag!

Klem Line

Anonym sa...

Flotte bilder! Gleder meg til å se hva dere har kjøpt inn;) klem Helene