onsdag 13. juli 2011

God ettermiddag i sommervarmen!

Nå er det en stund siden forrige innlegg her på bloggen, noe som skyldes ferieavvikling og tekniske problemer med det trådløse nettverket. Nå er Daisybloggeren hjemme fra seiltur og nettverket på skinner igjen. Med masse inspirasjon og overskudd er vi klare for nye innlegg, både her på bloggen og på Facebooksiden vår. Nå er det siste innspurt på sommersalget, og vi gjør butikken klar å vente på alle de herlige høstnyhetene som er rett rundt hjørnet. Nå kan du bare begyne å glede deg! 

I dag ser dere bilder av de vakre frisørene Kristin og Henriette som holder til i nabolokalet vegg i vegg med butikken. Jentene har på seg herlige sommerkjoler fra Lazuna og Magali Pascal, jakker fra  Anemone og Cedrico, samt tilbehør fra Beck Søndergaard. Vi elsker dager som denne, perfekt til å nyte et glass hvitt i solveggen.    


En liten påminner til alle som planlegger å ta turen til Daisy i nærmeste fremtid. I juli holder vi åpent mandag- fredag fra 10-17.00, samt 10.00-15.00 på lørdager. Vi håper at du nyter ferien til det fulle og at solen skinner der du er.

Ingen kommentarer: