onsdag 4. mars 2015

Vårnytt fra Stenströms

Ååh, i dag er det virkelig vår i luften - og vi har våget oss ut for å ta noen bilder. Vi har nemlig fått inn masse nytt fra Stenströms! Dette tradisjonsrike svenske merket produserer kvalitetsskjorter i perfekt passform og snitt. Ta en titt på dagens to antrekk..Philippa har på seg en blå skjorte med blomstermønster. I dag stylet vi den sammen med en klassisk blazer fra Hunkydory og sorte bukser fra Made In Heaven. Skjorten spriter opp hele antrekket med sine friske farger..
Vi kommer raskt i godt humør av dette fantastiske været, og derfor følte vi for å pynte litt ekstra med blomster på bloggen i dag :-)

Sandra har på seg en lyserosa skjorte i fantastisk lett kvalitet. Denne er luftig og passer helt ypperlig til vår og sommer. Vi har den også inne i blått!

Jeansen er fra Made in Heaven og er av modellen "Skinny Marrakesh". Denne har vi inne i flere vasker, men denne lyse vasken er ekstra fresh på dager som denne. 

I dag tok vi bruk delikate smykker fra Farmhouse. Vi har fått inn masse vårnyheter herfra også, så kom innom butikken for å ta en titt på hele utvalget!

Stor vårklem fra alle oss på Daisy 

Ingen kommentarer: