torsdag 26. mars 2015

Påskerent..

Nå er påskeferien bare noen dager unna, og som så mange andre er vi glad i et ekstra hyggelig og rent miljø når det er ferie. Vi har masse flotte produkter til hjemmet - ta en titt..

"Savon de Marseille" fra Durance er en klassiker som vi har inne i fire duftvarianter og to forskjellige størrelser. En stor og en liten! Den store gjør seg på kjøkkenbenken, og den lille er lekker på baderommet. Panier des Sans har kommet med mange lekre produkter denne sesongen, blant annet matchende håndsåper, håndkremer og olivensåper. 
Duftpinner er alltid en slager, og vi har et spennende utvalg hos oss på Daisy. Vi er spesielt begeistret for duftpinnene fra Voluspa, da de matcher duftene til deres duftlys. Tenn et lys i stuen og sett duftpinnene i gangen eller på baderommet. På den måten vil hjemmet ditt bli gjennomført velduftende. Mmmm!

Durance tilbyr en rekke forskjellige vaskeprodukter til hjemmet, blant anne strykevann, tøymykner, vaskemiddel og all-around såper. Disse er helt supre i kvaliteten og gir virkelig et touch av luksus i hjemmet. Tøymykneren og strykevannet med lavendellukt har lenge vært bestselgere hos oss, og etterlater klærne dine myke og med en mild, god duft. Anbefales på det sterkeste!Er du på jakt etter en liten gave til påskens vertskap? I så fall kan vi tipse deg om te fra Harney & Sons, et lite, delikat lys fra Voluspa eller duftpinner i liten størrelse. Søte gaver som ikke koster all verdens!
Disse lysene fra Durance er helt nye i år, og har en veke av tre som gir en ekstra rustikk følelse. I tillegg kommer de i en supersøt forpakning som er hyggelig å gi bort i gave til en god venn - eller til seg selv!


Unn deg selv et hjemmespa i ferien. Hverdagen kan være stressende, og om du er så heldig å ha et badekar i hjemmet kan det være fint med litt avkobling. Vi har forskjellige varianter med badeskum og badesalt - og dette skal i følge våre kunder være spesielt bra. Prøv det ut :)Denne topakningen fra Baylis & Harding er en helt super gave - både til menn og kvinner! her får du håndsåpe og håndkrem kombinert, og disse gjør seg virkelig på baderommet.

Vi håper dette innlegget har vært til inspirasjon for dere. Vi har et svært utvalg - så kom gjerne innom for å ta en titt selv!


Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: