onsdag 25. mars 2015

Påskeforbredelser ♥

Påsken er bare en uke unna, og vi gleder oss til en tid fylt med latter og hygge i godt selskap. For de fleste står familietid, god mat og avslapning på agendaen - kan det bli bedre?  I dag har vi lyst til å gi dere noen tips til smågaver man kan ha i årets påskeegg. Alle produktene i dette innlegget koster mellom 39 og 299 ,- Selv om påskeegg kanskje først og fremst forbindes med barn, kan det også være koselig med en liten oppmerksomhet til en god venninne, mor eller søster i påsken. Uansett hvem du planlegger påskeegg til finner du masse spennende hos oss!


Det er alltid hyggelig med gode kvalitetsprodukter til en fin pris. Disse håndkreme koster 59,- kroner og mykgjør hendene dine og dufter helt nydelig! Leppomaden fra Rosebud er en klassiker som både pleier og gir shine. En stor favoritt hos oss!Det blir ikke ordentlig påske uten skikkelig påskedigg, og i år kan vi by på virkelig godsaker! Kom innom for en liten smaksprøve, og vi garanterer deg at du blir overbevist...NAM! 
Teene fra Harney & Sons er fortsatt en slager hos oss. Hva med å prøve en ny, spennende smak nå i påsken? I det siste har vi fått sansen for blant annet "citron green" som er en nydelig grønn te. Kom innom for å finne din favoritt!

Vi har alt du trenger til påskeforbredelsene hos oss på Daisy. Vi gleder oss til å ta deg i mot!


Stor klem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer: