lørdag 28. mars 2015

Vårnytt fra Saint Tropez


God ettermiddag til dere ♥  Denne uken har vi fått inn flertallige kartonger med nyheter fra et av våre favorittmerker Saint Tropez. I dag har vi pakket opp noen av dem - og vi er så fornøyd med alle de fantastiske vårnyhetene! Denne sesongen har Saint Tropez virkelig levert, og vi gleder oss til å vise dere alle de vakre plaggene. Ta en titt!

Denne kjolen kommer i hvitt og en sterk oransje/korall farge. Den hvite kjolen gir et sart og romantisk uttrykk, mens den i korall virkelig er iøyenfallende! Hvilken er din favoritt?
Duse farger er alltid nydelig om våren, og denne lette, rosa strikkegenseren er fin sammen med denne romantiske blondeshortsen. Shortsen har vi inne i både hvitt, svart og beige!Den sorte shortsen på bildet er den samme som den hvite litt lengre opp i innlegget. Her ser dere et eksempel på hvordan man kan style blondeshorts i et kult hverdagsantrekk. Den stripete genseren er kul til både shorts, jeans og skjørt!

Denne kjolen/tunikaen er superlekker! Perfekt over shorts, eller alene over bikinien. Denne passer også fint under en deilig strikkjakke på kjørlige sommerkvelder. Åh, som vi gleder oss til varmere tider!
Klær med dette printet er supertrendy i år, og Saint Tropez kommer med flere varianter! Denne langermede typen kommer i sort, blått og fersken. Vi har også en kortermet variant på lager!

Fortsett å følg med på bloggen for flere nyheter fremover!
Stor klem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer: