fredag 20. februar 2015

Tid for vårrengjøring

Når snøen smelter og solstrålende atter en gang dukker opp er det for mange på tide med vårrengjøring. Gulv skal vaskes, støv skal tørkes og rom skal luftes. Hos oss på Daisy har vi en hel del fantastiske produkter til hjemmet. Ta en titt på noen av våre favoritter fra Durance..

For en luksuriøs touch på dine nystrøkne klær er strykevannet fra Durance midt i blinken. Dette vannet dufter av bomullsblomst, eller "Cotton Flower" som de fleste kjenner den. En mild og god duft! Oppvaskmiddelet kan brukes både på asjetter og bestikk, men denne er også fin som en "all-around" såpe til kjøkkenet. 
Tøymykneren fra Durance har vi hatt før - og etter et lite opphold så vi oss nødt til å kjøpe inn denne på ny. Dette er en stor favoritt blant våre kunder! Tøymykneren dufter av lavendel, er drøy i bruk og etterlater klærne dine myke og velduftende. For enda større effekt anbefaler vi også klesvasken med samme duft.
For å sette prikken over i'en etter husvasken kan du bruke en romparfyme. Disse får du i tre varianter hos oss! Spray i luften, på puter eller gardiner. Her velger du selv! Denne er også fin å ha på baderommet.

Vi håper dere har fått litt inspirasjon til vårvasken! Kom gjerne innom butikken for å se hele vårt utvalg.

Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: