torsdag 26. februar 2015

Siste sjanse: Toppkvalitet dunjakker på salg!

Nå som våren er på vei er det snart på tide å pakke vekk dunjakkene for å gjøre plass til flere vårvarer. Derfor har vi satt ned de resterende jakkene fra Ciesse Piumini med hele -40%. Dette er et ordentlig knalltilbud. Kjøp vinterjakken allerede nå, så er du klar til neste år :-)
Ciesse Piumini er kjent for sin utrolig lette dunkvalitet og skreddersydde passform. Disse jakkene er både solide, varme og ikke minst veldig flatterende! Over ser dere en lang modell som vi har inne i mørkeblå og grønn. Den mørkeblå er det kun 1 igjen av i strl 40 - så vær rask!

Denne modellen er superlekker med sin flotte pelskrage og korte passform. Denne kan faktisk passe til både vinter, høst og vår! En investering som holder deg varm gjennom flere sesonger :)

Modellen "Down Parka" er en klassisk dunjakke som kommer i beige, marine og sort. Denne er skreddersydd til norske forhold! Utrolig varm og god, samt god plass til nødvendigheter som nøkler, lommebok og mobil i lommene. Like fin i storbyen som på fjellet!Denne modellen passer for deg som er litt sporty! Super til fjell -og skogsturer, men også fin til hverdagsbruk. 

Vi har jakkene fremme en liten stund til, men snart forsvinner de til fordel for nye vårvarer. Dersom du ikke bor i Oslo er det selvfølgelig mulig å ringe oss på 21 01 33 55 - vi sender over hele landet :-)

Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: