onsdag 4. februar 2015

Klassisk hverdagsstil med Stenströms

Vi har nettopp fått inn fantastiske skjorter, overdeler og basic-plagg fra svenske Stenströms. Dette merket ble vi så glad i forrige sesong, så vi kunne ikke unngå å skaffe oss varer til våren også ;-)

Vi har kledd opp Marikken i noen av vårens nyheter. ta en titt!




Stenströms er et tradisjonsrikt motehus og er en av de eldste skjorteprodusentene i Skandinavia. De er også offisiell hoffleverandør til det svenske slottet! Tidløs kvalitet og eleganse er stikkord her. Vi elsker blomsterdetaljene på denne skjorten.




V-hals er det perfekte plagget å kombinere med en skjorte. På varmere dager kan man knyte skjorten rundt skuldrene, slik vi har gjort på bildet øverst i dette innlegget. Dette er et supert antrekk til skole eller jobb, men funker også fint til et kafébesøk med en god venninne ♥ Det er vanskelig å slå feil med slike klassiske antrekk..



Anvend antrekket sammen med enkle jeans. Over ser du "The Bonn Jean" fra Made In Heaven. Vi har flere farger og modeller fra dette merket - kom innom for å finne din favoritt!

Ellers må vi minne om at du får -10% på et valgfritt plagg dersom du sjekker inn på vår Facebook-side når du handler hos oss. En god deal - synes nå vi :)








Stor klem fra alle oss på Daisy :-)

Ingen kommentarer: