søndag 4. januar 2015

Gjørt et kupp på nyttårssalget..

Hei og riktig godt nyttår til alle våre flotte følgere 

Nå har vi ryddet i butikken og gjort oss klare for et ordentlig nyttårssalg før alle de nye vårvarene ankommer. Her kan du virkelig gjøre et kupp!

Bestselgerponchoen vår fra Kashmina kan du nå sikre deg til en ekstra god pris. Denne er laget av 100% superbløt kashmir og er fantastisk på vinteren, men også fin på kjølige sommerkvelder - eller kanskje på flyreisen?Ponchoen kommer i flere farger, men vær rask dersom du vil sikre deg en! I skrivende stund har vi ponchoen inne i lys beige, grå, burgunder, sort og marine.
Denne genseren fra Samsøe har et fantastisk fargespill og har blitt en bestselger på Daisy. Superfin sammen med jeans og boots! Denne gjør garderoben din litt mer fargerik :-)


Alle skjerf og luer i neonfarger fra Kashmina er nå på salg. Med disse kan du enkelt sprite opp et kjedelig antrekk. Perfekt for deg som har mye basefarger i garderoben og trenger noe som får ethvert antrekk til å poppe!Denne nydelige pelsen fra Dear Dharma er perfekt i lengden og passer like fint over festantrekket som den gjør til hverdags. Bruk den sammen med jeans, støvletter og en strikkegenser for en hverdagskul look.Høyhalseren har vært en trendslager gjennom hele sesongen og er perfekt i vintermånedene fremover.
Denne jakken har vært en slager hos pikene, og ikke uten grunn! Nå har du muligheten til å sikre deg denne på -30%

Ellers vil vi takke alle våre kunder og følgere for et fantastisk 2014! Nå skal vi snart ut på innkjøp av varer til neste vinter, så kom gjerne med innspill dersom det er noe du ønsker vi skal ta inn. Vi tar gledelig i mot tilbakemeldinger!


Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: