onsdag 30. april 2014

17.mai nærmer seg..

Snart er det tid for 17.mai feiring rundt om i Norges land. Har du 17 mai-antrekket klart til dine barn? Hos Daisy finner du både festdrakt og dress til barn. Axel, Sofie og Henrik har vært så snille å være modell for oss. Her ser dere litt av vårt utvalg;


























































































De nydelige festdraktene fra Maxemilia Norwegian Design har vi inne i fire forskjellige modeller som du kan se på bildene under:





































Festdraktene koster 1999,- pr stk, inkludert bunadskjorte. I tillegg kan du kjøpe med regncape til 170 pr stk og bunadvesker til 449 eller 899. Vi har inne strl 4,5,6, 8, 10, 12, 14 og 16.

Ta turen innom oss for en nærmere titt på utvalget. Vi ønsker alle som titter innom en herlig langhelg fylt med vårstemning! Stor klem fra Daisyjentene.

Sesongens mest trendy bukse


..må være The London jean fra Made In Heaven! Denne har mange av dere etterspurt og den har allerede rukket å bli en av våre bestselgere! Vi har den inne i en fin, mørkeblå farge som passer like bra på kontoret med en blazer som til hverdags med en strikket overdel eller en kul topp!
































Buksen har et fint snitt med litt sleng som forlenger bena dine. Superfin med høye sko!








































Denne har vi for øyeblikket inne i alle størrelser, så kom gjerne innom og prøv!
Vi har oppe fra 09.00-18.00 mandag - fredag og 09.00-16.00 på lørdager 




tirsdag 29. april 2014

En blå drøm fra Alpaca Society

Denne tirsdagen vil vi vise dere vårt nyeste tilskudd i Alpacafamilien! Genseren er laget av luksusbomull (pima cotton) og er i en vakker, lyseblå farge. Prisen for denne blå drømmen er 999,-





























Her på Daisy har vi kombinert genseren med et smykke fra Farmhouse Design og en blå shorts fra Rosemunde. Genseren er også superfin over en hvit kjole på kjølige kvelder. Vi har forelsket oss totalt i denne blåfargen!



























Følg oss gjerne på facebook for å holde dere oppdatert på nyheter! Håper alle har hatt en fin start på uken. Stor klem fra Daisyjentene 

Lyst og delikat..

Hei og hopp alle flotte lesere 
Værgudene har velsignet oss med nydelig sommervær i flere dager nå, finnes det egentlig noe bedre? Fint vær resulterer i godt humør!

Hvorfor ikke kle seg i lyse, delikate farger nå mot sommeren?



Her har Marte på seg et off-white selskapskjørt fra By TiMo, T-skjorte fra Maison Scotch og jakke fra Alpaca Society. Selskapskjørtet fra By TiMo er litt lengre og hakket mer pyntet enn det populære hverdagskjørtet. Dette skjørtet er laget av 94% cupro og 6% elastane som gjør skjørtet til en lett drøm å ha på seg. Med andre ord perfekt å bruke på varme dager!

Ønsker alle en strålende uke! Klem fra Daisyjentene :)

torsdag 24. april 2014

En blomstrete vår i vente..

Ferien er over og hverdagen er tilbake. Håper alle har hatt en super påske 




Over ser dere flotte Sandra i en nydelig blomsterkjole fra American Vintage og en enkel, grå blazer fra Alpaca Society. Dette er den perfekte kombinasjonen av søtt og preppy! Denne kjolen er superfin alene, men funker også over bukser og tights.


Blomstersprint så vi blant annet mye av i Mulberrys visning for spring/summer 2014 så dette er virkelig i vinden akkurat nå!

Vi ønsker alle en super uke! Stor klem fra Daisyjentene 

lørdag 19. april 2014

God påske!

God påske til alle våre flotte følgere! Vi håper dere har hatt en strålende påske og nyter denne påskeaftenen med menneskene dere er glad i 

Våren har virkelig markert seg denne påskeferien, og vi gleder oss til tiden som kommer. Masse lekkert i vente! Enn så lenge kan dere jo titte innom nettbutikken vår på www.miinto.no/daisy

Kos dere masse i kveld! Stor påskeklem fra Daisyjentene.

tirsdag 15. april 2014

Nye jeans fra Made in Heaven!

Hei alle sammen! Håper alle har en strålende påske og nyter påskesola som har tittet frem de seneste dagene. Hos oss på Daisy har vi nå fått inn flere modeller av de populære jeansene fra Made in Heaven...


























Over ser dere London jeansen som vi har fått inn i vasken på bildet til venstre. Denne modellen er blant annet en av Claudia Schiffers favoritter!




Modellen over heter Marrakesh og har endelig kommet i hvit! Denne har veldig mange av dere spurt etter, og nå er den endelig i butikk! Prisen for denne er 1999,-
























Her ser dere modellen Bonn som har vært en av bestselgerne våre. Vi har tidligere kun hatt denne i en mørkeblå vask, men nå har vi den også i beige! Denne modellen er utrolig komfortabel og sitter som et skudd. Denne ligger på 1699,-



Fra venstre: London, Marrakesh og Bonn.

Våre åpningstider i påsken er:

Tirsdag 15.April: 09.00-18.00
Onsdag 16.April: 09.00 - 17.00
Skjærtorsdag: Stengt
Langfredag: Stengt
Lørdag 19. April (Påskeaften): 09.00 - 16.00

Stor påskeklem fra Daisyjentene
 

onsdag 9. april 2014

Happy wednesday!

Det strømmer på med nyheter i butikken! Denne gangen har vi fått inn lekre klær fra Bruuns Bazaar og Saint Tropez..





















































Over har Marte på seg en cardigan fra Saint Tropez som har vært veldig populær tidligere. Denne koster 549 og finnes i sort, grått, blått og lilla. Det tøffe halskjedet er fra Joy (598,-) og skoene fra Debbie shoes (1299,-)



Skjørtet og overdelen er fra Bruuns Bazaar og koster begge 899. Disse plaggene har en superfin passform og funker like bra til hverdags som på fest. Overdelen er utrolig flatterende på, men allikevel ikke for trang. Et supert tilskudd til vårgarderoben!

Titt gjerne innom facebooksiden vår her eller følg oss på instagram (søk på daisyvinderen). Der legger vi ut nyheter og bilder fra butikken fortløpende :)

Stor klem fra Daisyjentene 

tirsdag 8. april 2014

Påskeluksus og gaveidéer ☀

Vi har så utrolig mye fint inne i butikken nå, og nå som det snart er påske tenkte vi å vise dere litt av hvert som dere kanskje kan ta med på hytta eller gi bort som gave til gode venner 

































Vi har blant annet deilig påskelakris, forskjellige påskesjokolader, duftlys fra Voluspa og herlig gløgg med smak av nype og ingefær eller bringebær og lakris. Teene våre fra Harney & Sons er også alltid en sikker vinner! 



Denne gløggen kan du ha med i termosen på skitur, eller helle en liten dæsj av i cavaen. Denne kommer i to herlige smaksvarianter! Eller hva med italiensk luksussjokolade med trøffel og hasselnøtter? Perfekte gaver å ta med til vertskapet på hytta du skal besøke, eller bare som kos på en rolig påskekveld.

Kom gjerne innom butikken for å sikre deg noen godsaker til påsken! 
Vi har noe for enhver smak :)

Håper alle har hatt en superfin tirsdag 
♡ Stor klem fra Daisyjentene.

mandag 7. april 2014

Et must i strandbagen..

Denne enkle, men stilfulle kjolen fra Saint Tropez er virkelig et must i strandbagen.
Superdeilig stoff og fin i passformen - denne sitter fint på de fleste! Perfekt å slenge over bikinien på stranden, men også super å bruke på en varm vårdag. Og prisen? Kun 299,- 





















































































Vi har den inne i sort, grått og hvit/blå stripete. Kom gjerne innom butikken og prøv, eller ring butikken vår for å få den tilsendt. Vi sender over hele landet!

Håper alle er klar for en super uke, det er vi!

Stor klem fra Daisyjentene 
 

fredag 4. april 2014

Påfyll av Petit Bateu ♡


Hei og god fredag til alle!

I dag har vi fått inn masse fint fra franske Petit Bateau. 
Mange kjenner kanskje til deres nydelige barneklær, men de lager også klassiske og tidløse klær for damer. Daisy er en av de få butikkene i landet som fører dette merket til dame, derfor er vi litt ekstra stolte :)




Shortsene som så mange har etterspurt er nå endelig i butikk, og vi har også 
fått inn fler størrelser av den populære marineblå genseren med gullknapper på skuldrene! I tillegg har vi fått påfyll av den populære regnjakken som har vært utsolgt i et par uker nå..

































I sommer er det virkelig Petit Bateau som gjelder. Blant annet har Maria Skappel og Camilla Pihl skrevet en del om dette merket på bloggene sine. Striper, feminine silhuetter og maritime referanser går rett hjem hos oss i hvert fall!

Vi håper alle får en strålende helg i finværet. Vi håper å se mange av dere i butikken til uken! Stor klem fra Daisyjentene 

tirsdag 1. april 2014

Vårinspirasjon

I dag har vi hatt en hektisk dag med mye miintobestillinger. Gøy at så mange av dere ble med på miintos shoppingspree! Det liker vi. Ellers har det vært helt supert vær i helgen, og nå er det ikke lenge til vi kan begynne å kle oss litt lettere..

Flotte Miriam var innom oss og prøvde på et antrekk her om dagen, og vi synes hun ble så fin at vi bare var nødt til å knipse noen bilder for å vise dere:








































Miriam har på seg skjørt fra Hunkydory (2999,-), skjorte fra Saint Tropez (399,-) og sko fra Debbie (1199,-). Kanskje det kan være til litt vårinspirasjon for noen av dere? Kom gjerne innom butikken og prøv, vi hjelper gjerne 

Vi vil også gi en liten takk til alle som har vært så aktive på facebook, blogg og instagram i det siste. Det er så utrolig hyggelig med alle de fine tilbakemeldingene vi får!
Håper alle har hatt en superfin tirsdag! Stor klem fra Daisyjentene