onsdag 19. februar 2014

Følg oss på Facebook og Instagram..

Bloggen er midlertidig satt på pause, men vi er fortsatt aktive på Facebook og Instagram. 
Følg oss gjerne på facebook.com/Daisyshop.no og @daisyvinderen for jevnlige oppdateringer på vårens lekre nyheter. 

Vi kommer sterkere tilbake! :-)

tirsdag 11. februar 2014

Påfyll av superskjørtene fra TiMo..

Stretchskjørt i bomull fra By TiMo - pris kr. 499 pr. stk. 
Nå har vi fått inn påfyll av de populære TiMo-skjørtene i sort, blå, korall, gul, hvit og lys grå. Vi drømmer oss allerede bort til varmere dager, hvor vi kan anvende disse til solbrune ben og en florlett sommertopp. 

Drømmer du også om å tyvstarte vårsesesongen i et av disse lekre skjørtene? Ring oss på 21013355, eller send oss en mail til daisy@daisyshop.no, så holder vi av den fargen/størrelsen du ønsker. Vi sender også gjerne i posten til deg. 
Vi har også fått inn TiMos bestselgerkjole i en ny og lekker selskapsutgave. Denne kan du like fint style til hverdags som til fest, avhengig av hvilket tilbehør du kombinerer den med. Finnes i fargene burgunderrød og mørk grå.

søndag 9. februar 2014

God morsdag!

 Riktig god morsdag ønskes alle mammaer der ute. Håper dere blir stelt godt med i dag - det har dere fortjent! 

Morsdagsklem fra Daisyjentene

lørdag 8. februar 2014

Birgitte Lund Nakken i Farmhouse Design..

Birgitte Lund Nakken fra "Herlige hjem" stråler på skjermen i sine varkre accessoarer fra Farmhouse Design. Både statementsmykket i gull og øredobbene finner du oss på Vinderen. :-)

Vårsmak fra Custommade på lørdagskvelden..

Hver gang det kommer trillende inn en ny kartong med nyheter er det nærmest feststemning i butikken. Denne gangen var det vårvarer fra danske Custommade som kom med postmannen, og til deg som er like nysgjerrig som oss - her kommer en liten smakebit på hva vi akkurat har pakket opp.. 
Denne våren har vi satset stort på den maritime stilen med striper og fargekombinasjoner i marine og hvitt. Denne stripete genseren med paljettlomme på brystet gir hverdagsantrekket en kul vri. Vi matcher den gjerne med disse trendy silkebuksene med snakeprint.  
Vi har fremdeles oppheng på paljetter og sier ikke "nei takk" til et eksemplar av dette lekre paljettskjørtet i creme og rosè i vårgarderoben. 
Denne genseren med metallisk forstykke er også en av våre Custommadefavoritter denne sesongen. Kombinasjonen mellom det sarte pudderosa og det røffe metalliske går helt hjem hos oss. 

Alle produktene i dagens innlegg ligger nå for salg i vår nettbutikk hos Miinto. Klikk deg inn for litt vårlig inspirasjon på lørdagskvelden - det er lov å la seg friste! ;-)

torsdag 6. februar 2014

Ventetiden er over!

Priser fra kr. 399-1799. 
I dag har vi en gladnyhet til alle smykkeentusiaster der ute! Nå har de etterlengtede smykkene fra "Syster P" ankommet Daisy. Her ser du en kollasje med noen av accessoarene som du finner hos oss akkurat nå (flere bilder kommer). 

Denne sesongen gleder vi oss til å pryde antrekkene med lekre gullsmykker og stener i freshe farger. En av våre favoritter akkurat nå er bokstavsmykkene til venstre (kommer med dekorativ sten i valgfri farge).   
Disse ringene er også helt uimotståelige. Bruk gjerne flere små sammen, eller forny deg med en lekker statementring til vårens garderobe! 
Vi har også fått inn disse tynne gullarmbåndene med perler i lekre sommerfarger. Finnes i korall og turkis. 
Syster P-smykkene er også perfekte smågaver til overkommelige priser. Hva med å gi bort et par med lekre øredobber eller et armbånd til mor på søndag?

onsdag 5. februar 2014

Vårens sprekeste skjerf fra Holzweiler..

I dag har vi fått inn en ny forsyning av vårlige Holzweilerskjerf hos Daisy. Her ser du flotte Anette i modellen "Image pastels" med superfreshe nyanser i oransje, rosa og grønt. Dette skjerfet passer perfekt til vårens beige toner og frisker opp litt mens vi venter på at vårsolen skal begynne å varme. 

Legg merket til fotolinsen som skjuler seg til venstre. Ekstra morsomt med nye skjerf når de har sånne kule detaljer! 
Anette kombinerer skjerfet med populære "Louisa jacket" fra Alpaca Society, som nå har kommet inn i denne lekre sandfargen.  
Christine har på seg skjerfet "Pink Blitzeren" i herlige rosa- og blåtoner. Også dette skjerfet har et morsomt kamera som motiv. 
Her ser du det sammen med en koksgrå ulljakke fra Saint Tropez (kr. 699) og stretchskjørt fra By TiMo (ventes inn i sort hvert øyeblikk). 
Til deg som er glad i sort og hvitt er skjerfet "Imagine black and white" en sikker vinner!
Legg merke til alle de fine detaljene, som kommer ekstra godt frem når fargene kun er i to dimensjoner. 

Skjerfene legges ut for salg i vår nettbutikk hos Miinto hvert øyeblikk - følg med! ;-)

Klar for morsdag på søndag? Vi har gavene!

Er du klar for morsdag? I dag har vi hatt besøk av dyktige Lise, designeren bak Farmhouse Design, som har fylt på med lekre smykkenyheter til oss i butikken. Gi bort et lekkert sett med smykke/øredobber eller øredobber/ring i gave til mor på søndag, så blir du garantert populær! 
Her ser du Lise i full gang med å produsere nye smykker til en ny sesong. 
De populære hengeøredobbene med kirsebærblomster er nå kommet inn i delikate pastelltoner. Disse har kun vært i gull tidligere, men finnes nå også i sølv. 
I tillegg til vakre øredobber lager Lise også masse fine smykker. Her ser du et utvalg av hva du finner i butikken hos oss akkurat nå. 

Rosègull - vårens favoritt!

Rosègull er mer i vinden enn noen gang. Vi har lenge sett trenden i smykkeverdenen, denne sesongen ser vi stadig mer av denne fargen også på klærne. 

I dag viser flotte Sandra frem et nyoppakket skjørt fra Custommade med paljetter i hvitt og rosè, samt en lekker, hvit bluse fra Gestuz. Skjørtet forsvant ut av butikk sist vi hadde det inne og vi ser allerede frem til å bruke det til solbrune ben når sommeren kommer. 
Her ser du nærbilder accessoarene i rosègull som Sandra har på seg på bildet over. Både stjernesmykket og armbåndet kommer fra svenske Edblad. 
I Custommades egen lookbook styles paljettskjørtet med hvite sneakers for å gjøre uttrykket litt mer avslappet. Perfekt for deg som vil pynte deg litt midt i uken uten å se for striglet ut..  

tirsdag 4. februar 2014

The danish way by Gestuz..

Etter å ha tilbrakt noen dager på motemessen i København har vi virkelig fått øynene opp for dansk design. I dag har vi pakket opp vårens varer fra danske Gestuz, som har fått mye oppmerksomhet av fashionmagasiner og motebloggere den siste tiden. Noen av skattene som skjulte seg i kartongen var dette sorte skinnskjørtet (kr. 1400) og denne skjorten (kr. 800) med dette fanastiske printet.  
Her ser du et bilde fra lookbooken til Gestuz. Printet gjør seg utrolig bra til sommerbrun hud og saltvannslokker. Bare noen måneder igjen nå.. ;-)
Vi har også fått inn disse kule silkebuksene (kr. 900) i det samme printet. Her avbildet på flotte Sandra, som kombinerer den med en sort t-skjorte (kr. 499) med "Paris" på. 
For at det skal bli litt enklere å holde oversikten over alle nyhetene har vi i dag laget en kollasje hvor vi har samlet plaggene i dagens innlegg. Nyhetene fra Gestuz ligger nå også for salg i vår nettbutikk hos Miinto
Daisyjentene matcher hverandre fint i vårens printslager! Line kombinerer her skjorten med sine sorte stretchjeans fra Genetic Denim og Sandra viser frem et skjørt (kr. 700) i samme mønster, med en hvit skjorte fra VanHeusen (kr. 699). 
Vakre Tone Damli er slående vakker hvor hun enn går. Her i samme Gestuzantrekk som Sandra har på seg på bildet over. Bildet er lånt fra bloggen hennes tonedamli.blogg.no.
Denne lekre toppen (kr. 900) med print i sort/hvitt passer perfekt til skinnskjørt eller skinnbukser. Perfekt for deg som vil pynte deg litt og som samtidig vil beholde den avslappede stilen. 

søndag 2. februar 2014

Inspirasjon fra motemessen i København..

Nå er vi tilbake i Oslo igjen etter tre dager med topp stemning på motemessen i København. Tusen takk til Daisy for en inspirerende tur og mange hyggelige minner.  :-)

Her ser dere noen kollasjer fra standen til By TiMo på Gallerymessen. Takk til jentene fra Sephora som smiket oss partyklare til TiMovisningen, og til Tine Molatt og hennes herlige gjeng for et forrykende show!
Gutta fra Miinto var også innom TiMostanden før visning. Der fant vi også DJ, moteblogger og designer Marianne Theodorsen som sørget for topp stemning med god musikk. Du kjenner henne kanskje igjen fra skjerfsamarbeidet med Holzweiler. Vi har fortsatt noen eksemplarer igjen av skjerfet hennes, du finner det i butikken og i vår nettbutikk på Miinto. 
I tillegg til kos, mingel og inspirasjon har vi også gjort noen fornufige innkjøp på turen. Gjør deg klar for American Vintage - verdens mykeste basicplagg, som du simpelten ikke kan leve uten! Kommer i butikk allerede om en uke. 
Vi gleder oss også til å introdusere vår nykommer smykkefronten, nemlig svenske Syster P. Gled deg til en vår/sommer med gullsmykker og fargede stener. Disse blir også levert til butikken om en ukes tid!

lørdag 1. februar 2014

Hverdagskul i "zippy knit"..

Nå har vi fått inn populære "Zippy knit" fra Hunkydory i deilige vårfarger. Genseren har en kul løsstrikket look med tøffe glidelåsdetaljer på skuldre og armer. Her ser dere den svenske superbloggeren Sofi Fahrman style genseren til sorte jeans. Superlekkert!!

Genseren kommer i nettbutikken på Miinto til uken. :-)