tirsdag 28. januar 2014

Vi setter kursen mot København..

I morgen setter Daisyjentene kursen mot København og CIFF (Copenhagen International Fashion Fair) for å gjøre innkjøp for høsten 2014. Følg med oss på instagram @daisyvinderen og kom gjerne med innspill/ønsker om nye merker som du vil at vi skal ta inn.

Sees i Køben! ;-)

The Marilyn style..

Vår egen Marilyn Monroe, også kjent som Sandra, viser i dag frem ferske vårnyheter fra Bruuns Bazaar. Dette nydelige skjørtet falt vi umiddelbart for da vi kjøpte inn kolleksjonen i høst og nå som det har ankommet butikken kan vi knapt vente med å ta det i bruk. 
Mens vi venter på at det skal bli varmere i været kombinerer vi skjørtet med genser i samme blåtone fra Bruuns Bazaar, sorte strømpebukser og et par tøffe boots. Når man gleder seg til å ta i bruk vårgarderoben er snøvær og minusgrader ingen hindring.. ;-)
 Intet Daisyantrekk uten lekkert tilbehør. Til dagens maritime look har Sandra en marineblå lommebok i åleskinn fra Beck Søndergaard og forgyldte øredobber med blå sten fra Farmhouse Design. 

mandag 27. januar 2014

Påfyll av de eksklusive duftlysene fra Voluspa..

I dag har vi fått påfyll av de superpopulære duftlysene fra Voluspa. Perfekt for deg som er invitert bort i selskap og som trenger en oppmerksomhet til vertinnen, eller som en liten påskjønnelse til deg selv på en kald og snøtung vinterdag.  
Lysene kommer i et stort utvalg av størrelser og dufter. Vi har blant annet fått inn igjen bestselgerne "Crisp champagne" og "Suede blanc" som ble revet ut av hyllene ved forrige levering.  
Dette lekre lyset med en duft av champagne og roser kan neppe slå feil. Vi falt veldig for den fine beholderen. ;-)
Pynt opp badet eller entreen med et lekkert duftlys. Disse etterlater en frisk og behagelig duft i rommet, også når de ikke er tent.  
Det er ikke bare vi som har lagt vår elsk på Voluspalysene. I følge denne artikkelen hos Side2.no er dette også favoritten til stjerner som Scarlett Johansson, Jennifer Aniston og Halle Berry. Klikk her for å lese mer.  
Vi pakker selvfølgelig lekkert inn i cellofan med matchende bånd for deg som ønsker det ønsker det. 

Tips: ikke kast glassbeholderne etter lyset har brent opp. Disse er superfine til gjenbruk til telys, blomster, smykkeoppbevaring eller annet småtteri.. ;-)

søndag 26. januar 2014

Vårlige impulser..

Det fylles stadig på med nyheter i butikken og vi føler oss som små barn på julekvelden hver gang vi pakker opp en ny kartong med fristelser. Her ser du Kathinka og Sandra i to flotte antrekk som vi knipset før vi tok helg. Kathinka har på seg sitt nyinnkjøpte, blå selskapsskjørt fra TiMo, offwhite cashmeregenser fra Custommade og neckscarf med morsomt monstermotiv fra Holzweiler. 

Sandra kjører et litt mer konservativt antrekk med hvit skjorte fra Vanheusen (kr. 699), beige dressjakke i babyalpaca fra Alpaca Society og silkeskjerfet "Slippers black stripe" med innslag av neon, også dette fra Holzweiler.  
Ofte utgjør de små detaljene i et antrekk den store forskjellen. Legg merke til hvordan disse øredobbene med lysegrønn sten fra Farmhouse Design passer perfekt til grønntonene i silkeskjerfet. 
Monsterskjerfet er også en morsom detalj som garantert får deg og dine omgivelser til å dra litt ekstra på smilebåndet..;-) 

"Mariaskjerfet" er tilbake..

Nå har vi fått inn seks eksemplarer av det superlekre og mye etterspurte "Mariaskjerfet" som Maria Skappel designet under Holzweilers bloggersamarbeid i høst. Vi lar oss gjerne inspirere av Marias kule styling og bruker gjerne silkeskjerf til en sort ullkåpe eller strikkejakke mens vi venter på våren. (Bildene i dagens innlegg er lånt fra Mariaskappel.no)
De nydelige pastellfargene i skjerfet passer perfekt til vårens duse fargepalett og er en sikker vinner til både hverdags og fest.

 I sin beskrivelse av hvordan designet ble til sier Maria at hun lar seg facinere av kontraster mellom det røffe og enkle, samt det interessante som oppstår når noe flatt transformeres til 3D eller når 3D gjøres flatt. Her har hun revet papir som hun har fotograftert og overført til print. 
Vår egen Sandra har her stylet silkeskjerfet i klassisk stil til en hvit skjorte fra Vanheusen (kr. 699), marineblå strikkejakke fra Saint Tropez (kr. 699) og verdens beste sorte stretchjeans fra Genetic Denim. 

fredag 24. januar 2014

Vårnytt fra Hunkydory og Genetic Denim..

Med så mange fine vårnyheter i butikk har vi allerede rukket å komme i vårmodus hos Daisy.  I dag viser Sandra frem vårens deiligste strikkegenser (finnes også i hvit) med tøff glidelåsdetalj i siden fra Hunkydory, her med Holzweilerskjerfet "Abandoned lilac" til. Strikkegenseren passer perfekt i kombinsjon med våre nye, fantastiske stretchjeans fra Genetic Denim som akkurat har kommet inn. 
Vi har aldri før hatt så godt utvalg av bukser i butikken som vi har nå. Genetic Denim-buksene er skreddersydde i fasongen med høyt liv og har en formidabel stretchkvalitet som gjør at de er superkomfortable på. Finnes i fargene denim blå (som på bildet) og mettet sort - et must for deg som er på jakt etter den perfekte, sorte buksen. 
 Vi vet at det er mange der ute som sliter med å finne riktig passform og modell på buksefronten. Hos Daisy har vi noe som passer deg, uansett kroppsfasong. Ta turen innom oss i helgen, så hjelper vi deg med å finne drømmebuksen som passer ditt behov! :-)

torsdag 23. januar 2014

Vårskjerfene fra Holzweiler er her..

Tommelen opp for norsk design! Nå har de populære Holzweilerskjerfene kommet i nye og freshe vårutgaver. Kolleksjonen er bedre enn noen gang og det er umulig å velge seg ut bare en favoritt. 

Nederst i innlegget har vi lastet opp bilder av alle de nye skjerfene, slik at du selv kan avgjøre hvilket du liker best. Legg gjerne igjen en kommentar med hvilke skjerf du tror litt ekstra på. ;-)
Inspirasjon fra Holzweilers lookbook til hvordan du kan style silkeskjerfene denne sesongen. 
Det er bare fantasien som setter grenser.. 
Neckscarfet er mer trendy enn noen gang. Her med en feminin styling i duse pastelltoner. 
Delikate aquafarger er alltid lekkert når vi går mot vår og sommer. Her har du det ultimate jeansskjerfet, som har uendelig med bruksmuligheter.. 
Modellen ovenfor har på seg silkevarianten av modellen "Pilestredet corners", med motiver fra Pilestredet i Oslo.
Det samme designet kommer også i ren ull (på bildet) og cashmere/silke (kvadratisk modell med fynser). 
Monstere er det store hos Holzweiler denne våren, her ser du "Sneek peeky pastel".  
"Geometric stripe" er superlekkert til jeans og bidrar til litt vårlig friskhet med sine oransje trekanter. 
"Lazy pink dapper"  har allerede pekt seg ut som en bestselger hos oss på Vinderen.  
"Abandoned wall" - mursteinsveggen med sjel i! Legg merke til detaljene i dette skjerfet, historien til et gammelt bygg kan være ganske spennende. 
"Slippers black stripe" er skjerfet for deg som trenger en liten dash av neongul i garderoben. Kjempefint til grått, sort, hvitt, rosa og blått, med andre ord - et skjerf med mange kombinsjonsmuligheter! Dette designet kommer også i silke.  Mål: 150x150 cm. 
"Abandoned white" passer for deg som er på jakt etter et nøytralt skjerf som ikke blir kjedelig. Dette går til det meste!
"Monster" dette supersøte neckscarfet med monster på får deg garantert til å smile litt ekstra i hverdagen. Fin rundt håndleddet, halsen eller i håret. Mål: 50x50 cm. 
"Abandoned lilac" er utvilsomt et av de vakreste skjerfene denne sesongen. Fargespillet og mønsteret i dette er bare helt uslåelig! 
Rock opp antrekket med "Black mirrors" ! Neoninnslagene i dette skjefet gjør at dette blir annet enn kjedelig. 
Du har sikkert fått med deg at Holzweiler har satset stort på silkeskjerf den siste tiden. Denne sesongen er de mer aktualelle enn noen gang. Her ser du et av Maria Skappels favorittskjerf "Toucan" med vintageinspirert papegøyemotiv på. Str. 50x50 (neckscarf). 
Her ser du silkeskjerfet "Pink garden night" som modellen har på seg øverst i innlegget. Dette designet kommer både som neckscarf og i 100x100 cm (vanlig størrelse for silkeskjerfene). 

onsdag 22. januar 2014

Stikkord for vårens garderobe..

Silkebukser med print, komfortable t-skjorter og Holzweilerskjerf er tre stikkord som illustrerer Daisyjentenes garderobe for våren. Her ser dere Anette i et sprekt antrekk fra danske Custommade som understreker denne stilen. Tiden er inne for å løsne litt på snippen, er du med? ;-)

For noen dager siden viste vi frem et par romantiske silkebukser med blomsterprint fra By TiMo. I dag ser du en mer rocka versjon med snakeprint og striper i siden. Her med en av de populære Redd Barna t-skjortene fra Custommade (overskuddet går til organiasasjonen) og skjerfet "Tiger Blue MC" fra Holzweiler til. 

tirsdag 21. januar 2014

Made in Heaven har ankommet Daisy!

Endelig er de fantastiske jeansene fra Made in Heaven her! Buksene som gir sprettrumpe, beina lengde og som er superkomfortable på. Vi har gledet oss i et halvt år på at disse skulle komme i butikk. Håper de faller smak hos dere også! ;-)

For dere som kjenner merket fra før har vi fått inn den klassiske jeansvasken i modellene "Marrakesh", "Oslo" og "Ellesworth", samt en superkomfortabel, blå stretchjeans i modellen "Bonn". Denne må bare prøves på!

Til dere nye MiH-tilhelgere der ute har vi laget noen kollasjer som illustrerer de forskjellige modellene med bilder og navn.  
Her ser du vakre Claudia Shiffer i slengmodellen "Marrakesh". Superfin til sommeren med tresko eller platåsandaler til. 
"Oslo" er den perfekte jeansen for deg som har litt lengde og som ønsker litt rettere ben. Denne er en klassiker i garderoben som er like akuell sesong etter sesong. 
Her ser du stjernene i sine Made in Heaven-favoritter. På bildene over ser du modellen "Ellsworth" og nedenfor "Marrakesh" og "Bonn". 
Vi lar oss gjerne inspirere når det kommer til stylingen! ;-)
"Ellesworth" er skinnymodellen med smale legger, som ikke er for lang på beina. Like fin til pumps som joggesko. 
"Ellsworth" finnes også i hvit med gulldetaljer - denne gleder vi oss til å møte sommeren i!
"Bonn" er modellen for deg som ønsker stretch og komfort. I likhet med "Ellesworth" er "Bonn" en skinnybukse med smale ben. Denne er litt mørkere i vasken og er derfor godt egnet også til jobbruk.   
Vi har også fått inn signatur t-skjorten til MiH med den ikoniske fuglen på. Her ser dere den på superfreshe Cecilia som solgte inn kolleksjonen til oss i høst. 

Gled deg til en sesong med MiH, dette blir magisk! :-) 
Ps. buksene ligger nå også ute for salg i vår nettbutikk hos Miinto

søndag 19. januar 2014

J`taime Paris!

Skjørt fra TiMo kr. 499 og t-skjorte fra Gestuz kr. 499. 
Det ble ikke bare med ett antrekk da Carine var innom oss for å inspisere vårnyhetene i dag. Her ser dere henne i en hvit utgave av det populære TiMo-skjørtet som står på manges ønskelister om dagen. Carine kler godt den litt rocka stilen og matcher derfor skjørtet med en sort t-skjorte med print fra danske Gestuz.   

Vi trenger litt vårfornemmelser på en snøfylt søndagskveld. Det er ikke mange måneder igjen til vi kan kaste langbukser og boblejakker, til fordel for t-skjorter og skjørt..;-)

In the comfort zone..

Flotte Carine var en av de som tok turen innom under dagens vareprøvesalg /photoshoot hos Daisy. Her ser du henne posere i noen av vårens nyheter. Vi har nevnt det før, og nevner det igjen: gjør plass i skapet til kule silkebukser med print! Silkebukser blir utvilsomt vårens/sommerens store trend, så du kan like gjerne hive deg på bølgen med det samme.. ;-)

Dagens antekk består av silkebukser og skjerf fra fra By TiMo, strikkejakke fra Saint Tropez (kr. 699) og skinnveske fra Beck Søndergaard. 
Varmt, vårlig, rocka og feminint. Akkurat hva vi drømmer om mens vi venter på at snøen skal forsvinne. Her har du et antrekk som passer uansett anledning. Og komforten, den er det ingenting å si på! ;-)