tirsdag 16. desember 2014

Julefristelser..

Julen er en tid fylt av kos, godsaker og fristelser. Dersom du trenger litt hjelp nå i juleinnspurten har vi et stort utvalg av smågaver, sjokolader, lakris, gløgg, te og andre fristelser i butikken..Glem ikke å fylle opp lageret med gløgg, sjokolader og lakris til jul. Hos oss finner du "det beste av det beste" fra gourmetverdenen! ;-)
.

Dette nydelige duftlyset er helt perfekt nå i julen! Med en herlig duft av granateple etterlater det seg en myk, julete duft i rommet. Server te med samme smak for å virkelig imponere gjestene. Eller hva med å gi bort dette nydelige settet i julegave? Er du på jakt etter en julegave til den estetiske venninnen? I så fall er denne samlingen fra Voluspa midt i blinken! Her er alle favorittduftene fra Voluspa samlet i en julepakke. Til sammen 6 nydelige dufter som passer perfekt i romjulen og utover vinteren. En duft til hvert rom!

Dersom du ikke helt klarer å bestemme deg for hvilken duft som er din favoritt er denne trepakningen perfekt. Her får du duftene Crisp Champagne, Sajio Persimmon og Mandarino Cannela (juleduft) samlet for 298 kroner.
Produkter til bad og hjem er alltid en slager under juletreet! Over ser dere herlig julesåpe som skummer godt, dusjsåpe med duft av rose, kroppskrubb samt diverse rengjøringsprodukter fra Frankrike..
Ull innerst - så holder du varmen gjennom hele vinteren! Disse fantastiske strømpebuksene fra Falke er i mykt merinoull. En super julegave til deg selv, eller til en venninne, søster, mor eller datter..
Julen blir komplett med noe varmt og godt i koppen. På bildet ser du teene White Christmas Tea, Winter White Earl Grey og Pomegranate Oolong. Disse er perfekte som en liten julegave eller som dessert etter julemiddagen..

Denne eksklusive olivenoljen fra Toscana er den perfekte gaveideen til den matglade. Det produseres kun 900 av disse vakre flaskene hvert år! Oljen er helt unik og behagelig krydret med et distinkt hint av pepper. Ideell for salater og pasta!


Vi håper du har fått litt inspirasjon av dette innlegget! Dersom du trenger hjelp med juleinnspurten kan vi gjøre klar gavene for deg i lekkert papir og bånd på forhånd. Ring oss på 21 01 33 55 for nærmere avtale!

Stor juleklem fra Daisyjentene :-)Ingen kommentarer: