lørdag 20. desember 2014

Christmas is coming..


Det er enda 4 dager igjen til julaften, og vi er selvfølgelig på plass i butikken for å hjelpe deg med innspurten. Mangler du fortsatt noen julegaver? I så fall har vi det du trenger!
Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle våre kunder for en magisk førjulstid. Det har vært superhyggelig å få besøk av så mange hyggelige kunder i Desember! Takk for at du støtter opp om vårt nærmiljø, for at du følger med oss på sosiale medier, for alle innspill, kreativitet og deltakelse. Uten deg hadde ikke Daisy på Vinderen vært det samme!Lørdag og søndag står Daisyjentene på plass med supertilbud på varer fra Alpaca Society og Farmhouse design. Dette er helt nydelige varer til en super pris! Et godt tips dersom du enda er på jakt etter den riktige julegaven..


Dersom du enda ikke har sikret deg årets gløgger fra Excellance må du være kjapp! Vi har fortsatt en del igjen, men av erfaring vet vi at disse forsvinner fra hyllene på null komma niks. Eple- og kanelgløggen er vi snart tomme for, det samme gjelder gull-lakrisen fra Johan Bulow. Ring gjerne butikken dersom du vil holde av! Er det en gave kan vi også gjøre klart og pakke inn for deg på forhånd :-)I morgen holder vi søndagsåpent fra kl 12-17 med 20% rabatt på alle klær samt supre tilbud på et parti fra Alpaca Society og smykker fra Farmhouse design. En unik mulighet til å bli ferdig med julegavehandelen!

Åpningstider i helgen:

Lørdag 09.00 - 17.00 og søndag 12.00-17.00


Stor juleklem fra Daisyjentene :-)


Ingen kommentarer: